Névkérdés? Kislányunk lesz.
Figyelt kérdés
Segítenétek? Tehát a két név a Gréta és a Gerda de nem tudjuk eldönteni, mert a férjemnek a Gréta tetszik nagyon, nekem viszont a Gerda felé húz inkább a szívem. A vezetéknév átlagos, mindkét név ugyanannyira illik hozzá. Szerintetek melyik a szebb? Köszönöm előre is! :)2012. jan. 17. 14:48
2/24 anonim válasza:
Gréta.
a gréta név ismert a Gerda meg olyan mint egy családi név de még fiunévnek is elmenne.
3/24 anonim válasza:
Szia. Mindenkepp a Gréta, szerintem sokkal szebb mint a Gerda, bar az is szep nev.
4/24 anonim válasza:
szia
szerintem a Gréta szebb
nekem olyan bunkós a Gerda : HÉÉ GERDA !..
nem hangzik szépen :)
de a Gréta igen, Gréti :)
5/24 anonim válasza:
Szerintem mindkettő nagyon szép. Két utónéven nem gondolkoztatok? Az is jó megoldás ha nincs kompromisszum.
8/24 anonim válasza:
Gréta(bár én egyiket sem adnám).
9/24 anonim válasza:
Gréta :) A Gerda tényleg olyan bunkós :/
10/24 A kérdező kommentje:
Hű, máris ennyi válasz, nagyon köszönöm! :) A második keresztnév mindenképp Lilla lesz. A Gréta és Gerda együtt már túl erősnek hangzik nekem.
2012. jan. 17. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!