Kismamik! Mikor "szállt" le a hasatok? Hanyadik héten? És mennyi időre rá szültetek?
Én most vagyok 33 hetes, és egy-két napja néztem mintha lejjebb lenne a hasam, szinte a mellem és a hasam közé befér a tenyerem. Mik a tapasztalatok? Nekem a 28. héttől be van fordulva, se gyomorégés se semmi panaszom nem volt, így viszonyítani nem tudom a tüneteket.
Szép napot! :)
33 hkm
Nekem mindegyik be volt fordulva a 28. heti uh-ra.
Az elsőnél a védőnő a 34-35. héten vélte úgy,hogy leszállt a pocakom,de én nekem nem tűnt úgy még amikor megindult a szülés sem :-) 40+3 hetesen szültem.
A másodiknál a 40+6 hetesen mondtam azt- az állva kézrátételes módszerrel,hogy leszállt,41+0 hetesen szültem.
A harmadiknál nem figyeltem,mások nem mondták,hogy lent lenne,nem is érdekelt,mert úgy voltam vele,hogy úgy is túlhordom Őt is! Erre a kiírt időre született meg.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3 lányos
Szia! Nekem is a 27-28. hét környékén fordult, és 31 hetesen szállt le. Ma vagyok 35 hetes, és már vannak "enyhébb" jóslóim. De még nem vészesek, szóval remélem kihúzom vele a 38 hetet minimum. :)
Jó babavárást és könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!