Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mikor "szállt" le a...

Kismamik! Mikor "szállt" le a hasatok? Hanyadik héten? És mennyi időre rá szültetek?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 33 hetes, és egy-két napja néztem mintha lejjebb lenne a hasam, szinte a mellem és a hasam közé befér a tenyerem. Mik a tapasztalatok? Nekem a 28. héttől be van fordulva, se gyomorégés se semmi panaszom nem volt, így viszonyítani nem tudom a tüneteket.

Szép napot! :)

33 hkm

2012. márc. 1. 16:14
 1/7 A kérdező kommentje:
egyébként is ezt a tenyeres módszert ülve vagy állva szokás nézni?
2012. márc. 1. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont ugyanígy voltam mint te. nekem is 28 héttöl befordulva és olyan 33 hét környékén egy este szentül megvoltam győződve, hogy teljesen lement. Szerintem valahogy ugy fordult a baba nekem, hogy ugy látszott mert még azóta sem szültem meg. 37+6 hetes kismami. Az nem lehet , hogy te is így jártál? De ha mégsem még akkor is van olyan , hogy 3-4 hét mulva születik meg a baba.
2012. márc. 1. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 32 hetesen szállt le a hasam, befért állva a tenyerem felül, alul meg nem. Mindenki azt mondta hamarabb szülök. 41. héten indították. Most is már vagy 2 hete lentebb van a hasam. Egy 35 hkm
2012. márc. 1. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik be volt fordulva a 28. heti uh-ra.

Az elsőnél a védőnő a 34-35. héten vélte úgy,hogy leszállt a pocakom,de én nekem nem tűnt úgy még amikor megindult a szülés sem :-) 40+3 hetesen szültem.

A másodiknál a 40+6 hetesen mondtam azt- az állva kézrátételes módszerrel,hogy leszállt,41+0 hetesen szültem.

A harmadiknál nem figyeltem,mások nem mondták,hogy lent lenne,nem is érdekelt,mert úgy voltam vele,hogy úgy is túlhordom Őt is! Erre a kiírt időre született meg.

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv:3 lányos

2012. márc. 1. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Lassan már 39 hetes leszek, de még nagyon fent van a hasam a védőnő szerint is. Azt mondta szülés előtt 2-3 órával is "leszállhat". Hát már nagyon várjuk, mert már bordám kivan, annyit rugdalja.
2012. márc. 1. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is a bordáimat rúgja ész nélkül :) ha ülök még rosszabb. Le kell feküdjek egy picit, hogy megnyugodjon, mert már néha fáj ahogy belém rúg!
2012. márc. 1. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is a 27-28. hét környékén fordult, és 31 hetesen szállt le. Ma vagyok 35 hetes, és már vannak "enyhébb" jóslóim. De még nem vészesek, szóval remélem kihúzom vele a 38 hetet minimum. :)

Jó babavárást és könnyű szülést.

2012. márc. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!