Kismamik akik már szültetek, milyen mellszívót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok dönteni,kézi vagy elektromos mellszívót vegyek.
Milyen márkát?
Szívesen olvasnék a tapasztalataitokról!
Köszönöm!
2009. máj. 24. 14:32
1/6 anonim válasza:
A kézi nekem nem ért semmit.A kórházban elektromosat adtak.Aztán mikor hazamentünk, akkor olyat béreltünk, mint a kórházi.Nagyon bevált.Három hónapig béreltük, addigra beállt a kereslet-kínálat.Így volt olcsó és praktikus.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Várd meg amíg megszülsz! Nem biztos, hogy annyi tejed lesz, hogy szükség legyen mellszívóra! Ha csak a maradékokat kell majd lefejned, sokkal könnyebb kézzel! És sokkal jobban ki is lehet így üríteni! A mellszívó mindig hagy benne egy kicsit,amit egyébként ki kellene fejni, hogy még több tejed legyen! Nekem ez vált be! :-)
Üdvözlettel: Detti
3/6 anonim válasza:
Nekem aventes nem elektromos volt.Nekem bejött:)
4/6 anonim válasza:
Nekem két babánál is a medela kézi.
5/6 anonim válasza:
Avent kézi, én meg vagyok vele elégedve
6/6 anonim válasza:
Nekem is aventes van , de nem kellett használnom, pedig már 8 hója szopatok. Mostani eszemmel nem vettem volna csak ha szükség van rá. De úgye ezt nem tudhatja senki előre. A bérlés jobb ötletnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!