Kismamik, nektek szokott görcsölni a hasatok?
Figyelt kérdés
16hkm vagyok és már 2napja görcsöl a hasam.Valami gond lehet????2012. febr. 4. 12:13
1/4 anonim válasza:
Szia tegnap nagyon görcsöltem én is, 2 órán keresztül. Ez nem normális és rossz, mert ilyenkor kinyílhat a méhszáj. :( Az első terhességemnél így jártam és félek most is. :( MagneB6-ot szedek és pihenek. Te is pihenj, amennyit tudsz! Ha nagyon görcsölsz, akkor menj dokihoz, nehogy baj legyen!
Amúgy biztos a front és az időjárás miatt van... :(
21 hkm
2/4 anonim válasza:
A front miatt nekem is keményedik néha, de az egybefüggő görcsök valóban nem jók. Pihengess! :)
26 hkm
3/4 anonim válasza:
Igen, nekem szokott görcsölni a hasam! Néha csak nap közben egy-egy kicsit, ami annyira nem aggasztó, mert nyilván nyúlik a méhem ( 17. hétben vagyok én is), aztán van olyan, amikor 2 napig egyfolytában fáj. Én is mindig azt hiszem, hogy gond van, aztán kiderül, hogy minden rendben. nyilván attól függ, hogy kell-e aggódni, hogy milyen erőteljes a fájdalom. Az egybefüggő görcs azért egy nagyon erőteljes fájdalmat jelent: ez az, amikor már úgy érzi az ember, hogy muszáj gyógyszert bevenni, vagy a dokit hívni, vagy a falat lekaparni. Szóval amíg nem így fáj, hanem "görcsölget", addig szerintem oké. Hangsúlyozom, szerintem. De ha én minden ilyen epizódnál a dokimhoz mennék, már oda kellett volna költöznöm :) . Persze én is megijedek, amikor sokáig fáj. De a tapasztalat azt mutatja, hogy ez belefér...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj állandóan és elviselhető.Csak eddig a görcsök rövidek voltak,kb hetente 1x jelentkeztek,most meg már 3-ik napja görcsöl időnként.Lehet azért görcsöl erőteljesebben,mint a terhesség első heteiben,mert most már nagyobb a baba?Meg talán ez az idő is kihatással van rá...Mindenkinek nagyon szépen köszönöm,hogy válaszolt!
2012. febr. 5. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!