37 hetes kismamik, hogy vagytok?
Kèszen áll már minden? Mikorra vàrjàtok pontosan? Nèv màr meg van? Legutòbbi uh eredményetek? Kètelyek elsö babàsoknàl meg vannak még?
Bocsi a sok kèrdèsèrt, közelembe nincs túl sok kismama, ès nincs nagyon kivel beszègetni...
Szia. Én 36+3 vagyok. Már készen áll minden, pláne én.. :) Már nagyon várom a picit, hogy elinduljon kifelé. Első baba lesz. Elvileg február 23-ra vagyok kiírva, de mindig azt mondták 2 héttel öregebb a terhességem, így olyan 10.-e fele számitsak rá. De én ebben nem hiszek, ugyis akkor jön amikor ő szeretne.. :) Kisfiú lesz. MILÁN.
Kételyek?? Hát szerintem az természetes, pláne első babánál. Nekem az utobbi 2 napban igen csak lustácska lett. Sokat alszik, és ha fent is van, már nem rugdos, csak feszeleg, kitolja magát ide-oda.. :)
Nálad milyenek a magzatmozgások?
Sziasztok:D
Hát nálam magzatmozgások elég érdekesek állandóan érzem, mintha nem is pihenne, csúszik mászik ha ki is nyomja magát, fentről szépen le, erősen és gyorsan.
Kicsicsaj lesz Lara Eleonóra:) de az időpontom sokesélyes, február 14 a legkorábbi, és márc 9 a legkésőbbi, de legutolsó uh szerint ma vagyok 37 hetes 1 napos.
Kételyek már nem mondanám, hogy vannak, inkább félelem a fájdalomtól, de szeretném már a karomban fogni.
Problémátok milyenek vannak?
Meskata örülök, hogy írtál:)
drukkolok, hogy ne húzd már sokáig, és ne legyen óriásbéby!
Mi majd utána kezdünk a felújítás költözős dologhoz, ha megszületik... félek is tőle, hogy így menni fog-e de érte bármit:)
Sziasztok!
Én 37+2 hetes vagyok a mai uh alapján, február 18 körülre várjuk. Már nagyon izgatott vagyok, szeretném már megölelni, magamhoz szorítani. A szüléstől nem aggódom, a szoptatástól és hogy miért sír, attól viszont kicsit izgulok. Nálunk is első baba, kislány lesz, a nagyszülők és mi is nagyon várjuk már. Egész nap mozgolódik, szerintem sosem alszik :)
Üdv köztünk 5ös:)
Jujj az enyém sem alszik sokat, de vmelyik nap meg pont azt olvastam, hogy ugyanolyan lesz kint, mint bent volt.... Meg fog vele gyűlni a bajunk:D
Am hogy érzitek szigorú szülők lesztek?
6oksa lehet már meg is szültél? vagy bent vagy?
nekem az éjjel voltak/lehettek (nem tudom hogy az lett volna) jolsó fájásaim...
és a derekam mostmár nagyon készen van....:/ állandóan fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!