Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamik, hogy vagytok?

37 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Kèszen áll már minden? Mikorra vàrjàtok pontosan? Nèv màr meg van? Legutòbbi uh eredményetek? Kètelyek elsö babàsoknàl meg vannak még?

Bocsi a sok kèrdèsèrt, közelembe nincs túl sok kismama, ès nincs nagyon kivel beszègetni...

2012. jan. 29. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia. Én 36+3 vagyok. Már készen áll minden, pláne én.. :) Már nagyon várom a picit, hogy elinduljon kifelé. Első baba lesz. Elvileg február 23-ra vagyok kiírva, de mindig azt mondták 2 héttel öregebb a terhességem, így olyan 10.-e fele számitsak rá. De én ebben nem hiszek, ugyis akkor jön amikor ő szeretne.. :) Kisfiú lesz. MILÁN.

Kételyek?? Hát szerintem az természetes, pláne első babánál. Nekem az utobbi 2 napban igen csak lustácska lett. Sokat alszik, és ha fent is van, már nem rugdos, csak feszeleg, kitolja magát ide-oda.. :)

Nálad milyenek a magzatmozgások?

2012. jan. 29. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ma 37+3 vagyok. Február 16-ra vagyok kiírva, pénteken mérték, 3300 g-ra becsülték. Pollinak fogják hívni, kételyek nem nagyon vannak, de a szülést már nagyon várom!
2012. jan. 29. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már picit idősebb vagyok:39.+ ;remélem nem baj,hogy bekapcsolódok.Mi február 4-re vagyunk kiírva (még "hivatalosan" 6 napunk van).Nekünk azt mondták január közepén már tuti meg lesz,hát ehhez képest még sehol a gyerek. :) Nálunk Zsolt lesz az apukája után+kapja még a Mátét (később tudjon majd választani melyiket szeretné használni).Nálunk első baba és mindenki lázban ég;már jó pár hónapja.Itthon én vagyok az izgulósabb,szeretném már végre magamhoz ölelni-ezért türelmetlenkedem és figyelek minden apró jelre.Vagyis figyelnék;de sehol semmi :(.Az Uh-n azt mondták nem lesz 4,5 kg-os baba és ezen stresszeli magát a doki;ezért minket vissza is hívott párszor,hogy rendesen fejlődik-e a baba?Én kimondottan örülök annak,hogy nem lesz nagy gyerek.Elég lesz megszülni,így is. :)Én nem voltam az az aggódós kismama,de mostanában egyre jobban azzá váltam.Annyi kérdés van bennem,hogy eszméletlen.Leginkább attól tartok,hogy nem fogok tudni mit kezdeni egy csöpp emberkével,ha valami miatt sír.És ez nagyon frusztrál. :( A másik,ami aggaszt,az a szoptatás.Én azt hittem milyen természetes dolog...ehhez képest a legtöbb fórumon azt írják,hogy baromi nehéz és problémás és csak kevés esetben megy ösztön szerűen,nagyon sokan kínlódnak vele.Nálad van valami,ami kimondottan aggaszt?Én sem tudok túl sok mindenkihez fordulni,eléggé egyedül vagyok a problémákkal (most költöztünk el).
2012. jan. 29. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok:D

Hát nálam magzatmozgások elég érdekesek állandóan érzem, mintha nem is pihenne, csúszik mászik ha ki is nyomja magát, fentről szépen le, erősen és gyorsan.

Kicsicsaj lesz Lara Eleonóra:) de az időpontom sokesélyes, február 14 a legkorábbi, és márc 9 a legkésőbbi, de legutolsó uh szerint ma vagyok 37 hetes 1 napos.

Kételyek már nem mondanám, hogy vannak, inkább félelem a fájdalomtól, de szeretném már a karomban fogni.

Problémátok milyenek vannak?

Meskata örülök, hogy írtál:)

drukkolok, hogy ne húzd már sokáig, és ne legyen óriásbéby!

Mi majd utána kezdünk a felújítás költözős dologhoz, ha megszületik... félek is tőle, hogy így menni fog-e de érte bármit:)

2012. jan. 30. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 37+2 hetes vagyok a mai uh alapján, február 18 körülre várjuk. Már nagyon izgatott vagyok, szeretném már megölelni, magamhoz szorítani. A szüléstől nem aggódom, a szoptatástól és hogy miért sír, attól viszont kicsit izgulok. Nálunk is első baba, kislány lesz, a nagyszülők és mi is nagyon várjuk már. Egész nap mozgolódik, szerintem sosem alszik :)

2012. jan. 30. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok ma? Én nagyon furcsán érzem magam. Hányingerem van reggel óta nem bírok enni, székelési ingerem van, és tompán fáj a derekam. Görcsölget a hasam is reggel óta, ültem langyos vízbe, de nem múlt el, de nem is erősödött.. Lehet az időjárás miatt van így?
2012. jan. 31. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Üdv köztünk 5ös:)

Jujj az enyém sem alszik sokat, de vmelyik nap meg pont azt olvastam, hogy ugyanolyan lesz kint, mint bent volt.... Meg fog vele gyűlni a bajunk:D

Am hogy érzitek szigorú szülők lesztek?

6oksa lehet már meg is szültél? vagy bent vagy?

nekem az éjjel voltak/lehettek (nem tudom hogy az lett volna) jolsó fájásaim...

és a derekam mostmár nagyon készen van....:/ állandóan fáj

2012. febr. 1. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!