34 hetes kismamik hogy vagytok? Szerintetek kihúzzátok a végéig? Fiút vagy lányt vártok?
én igaz csak 31 heteske vagyok,de nem híztam semmit:)
szeptemberben voltam 70 kg,aztán 72,5, és utoljára megint 70.a pocim nől,kislány lakik odabenn,és március végére várjuk
Én márc.2-re vagyok kiírva. Ma voltam nst-n az tökéletes volt. Viszont a múlt heti 5 napos jóslófájásom az nem volt jó. a héten már kétszer megint volt és naponta többször totál bekeményedik. Pihenni nem tudok, van egy 20 hónaposom.
Ma azt mondta a doki, kb. 2 hét múlva befektet,az első szülés előzményeire tekintettel, de nem tart bent végig, ha nem indokolt. Szóval remélem, hamarabb megszülök, mint a kiírt.Kisfiú lesz ő is.
És Te ( Ti) hogy vagy(tok)? Te kihúzod? Ki szeretnéd húzni végig?
Sziasztok!
Én ma töltöm a 33 hetet be. Nekem a csípőm fáj éjszaka nagyon és nem tudok aludni ettöl. Én márc. 16-ra vagyok kiírva. Remélem addig bent is marad, mert nekem elég pici a pocakom és félek, hogy a bab is kicsi lesz. Ugyhogy csak maradjon. Nekem nincsenek keményedésk, folyás meg ilyesmi.
Kisfiam lesz és nagyon aktív. A ti babátok is sokat mozgolódik még?
30 héttöl be van fordulva és a doki szerint már nem is rud vissza fordulni. Szerintem is ugy van, azt éreztem volna ha megfordul.
Ti össze pakoltátok már a csomagotokat? Én majdnem kész vagyok vele.
6-os vagyok.
Én eddig 5 kg-ot híztam. És alig látszik még most is a pocakom. Azt hiszik, hogy félidős vagyok.
Most jövök a hentestöl, jól ismerem őket , tegnap a sógornőm elpletyizte, hogy babát várok. Nagyon kérdően néztek, hogy hol van, mert kedvesen gratuláltak azért. kabátban semmi nem látszik még most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!