21 hetes kismamik hogy vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz? A férjetek várja már?
Nekünk kislányunk lesz, egy kisfiú mellé :-)
Pontosan így terveztük.
A férjem már nagyon várja a kicsi lányát, halálra aggódja magát mindenért :-)
Az sem mindegy mit veszek fel, hogy ülök, fekszek, stb...
Szia!
20+4 hetes vagyok,nálunk pont fordítva van a kislányunk mellé,kisfiú érkezik. :)
Hétfőn derült ki hogy fiú,és az ultrahangon a bal agyféltekében találtak neki egy cisztát,de azt mondták felszívódik a 30ik hétig.Be vagyok azért parázva,hogy mi lesz,de a nten mindenhol azt olvastam,hogy tényleg felszívódik,meg a dokim is azt mondta,hogy ez kb minden 40.ik terhességnél előfordul.
21+5 vagyok ma.
Van egy 20 hónapos kislányunk és most kisfiú érkezik.
Problémás a terhességem több dolog miatt, először azt mondták, mióma miatt talán meg sem tarthatom...utána a SOTE genetikán ijesztgettek hogy ciszta van a baba fejében... másnapra kértem sos időpontot a Magzati Diagnosztikai Központba, legjobb orvosok, legjobb Uh gépek, s kiderült, sem ciszta sem mióma, egészséges kisfiú :)
Marcell lesz a neve.
A Párom várja, igen, elég sokat emlegeti. Bár 3 műszakban dolgozik, nappal kicsit nehéz a kislánnyal, pocakosan, de megoldom. Pihenni nem nagyon tudok max éjjel.
Altatásos császárom lesz a 38.hét környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!