Kinek sikerült a bébi ovuláció után 1 vagy 2 nappal és kislány lett a bébi? Jó látom írják, hogy nagyobb esetekben fiú. De mindenkinek?
Nekem valószínű így jött össze,már azt hittük esély sincs rá,egész héten nem volt párom, csütörtökön nézték reggel volt ovuláció, és mi pénteken este voltunk együtt.
(8hetes vagyok.)
Hát erre én is kíváncsi vagyok! Pénteken reggel volt ovum, és szombaton voltunk együtt, 7+2 hetes vagyok.
Ja, és kislányra vágyunk :)
Hát iszonyú kíváncsi vagyok XD
Szia!
A hüvely alapból savas, így védekezik a betegségek ellen. Ez az ellenséges közeg elpusztítja a sperma egy részét, de nem válogat a nemek között. Persze a fiúk kicsit kisebbek, de nem annyival, hogy mind belepusztuljon, csak közülük többen esnek neki áldozatul. Minél tovább várakoznak a petesejtre, annál több eséllyel maradnak meg a kicsit nagyobb lányok, de a sok millióból még így is marad elég fiú. Azok a szerencsés kiskatonák, akik ezt túlélik, és találkoznak a petesejttel, megpróbálnak abba bejutni. Szintén többen. Hogy végül melyiknek sikerül először, az szintén szerencse kérdése is, hiába vannak egyre többen a lányok a megmaradtak közül. Elég, ha egy fiú megéri ezt, és ha pont ő lesz a kiválasztott, akkor a baba fiú lesz. Az eredetileg kb 50-50%-os arány eltolódik 30-70%-ra a fiúk irányába, ha a petesejt várakozik és nem ők, de 100%-os esély nincs. :-)
De jó.
Nekem már 2 fiam van. Most a harmadikra van esély, ovu után 1 nappal voltunk együtt. Remélem kislányka lesz, ha lesz.
Egyébként én úgy tudom, a kémhatás pont fordítva van, mint az első írta. Kislánynak savas környezet, fiúnak lúgos környezet kedvez.
Mi mindkét lányunkkal ovu napján voltunk együtt!Azegyikkel ovukor szinte a másikkal meg reggeli ovu esti sex!
A 2 éves is kislány és a 25 hetes pocakbabi is csajszi! :)
Mi fiúra gyúrtunk :)Másodszor :)De sabej,már alig várjuk cuncót! :)
Nekem lányom van, ovu napján voltunk együtt és másnap.
Most megint ovu napján és másnap (ovutesztet használtam) és megint lány érzésem van, de nemsokára kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!