Ovu tesztel estél teherbe? Leírnád a tapasztalatokat? Kérdés bővebben lent.
Az ovu napján vagy előtte voltatok együtt? Lányod vagy fiad lesz/lett?
Esetleg szabálytalan volt a ciklusod és az ovuval sikerült?
Második babát szeretnénk, és mivel már kisfiam van egy kislányt szeretnénk mellé. Azt olvastam 2-3 nappal ovu elött kell együtt lenni a lányhoz, valóban? Akinek szabálytalan a ciklusa ezt ugye nem tudja kivitelezni, de attól még lehet lány ha ovukor vagyunk együtt?
Mi elotte, utana, kozben is egyutt voltunk. Amugy is eleg aktivak vagyunk, majd minden nap szeretkezunk, akkor sem volt ez igy maskepp.
LH tesztet hasznaltam, a fo celja az volt, hogy tudjam, van-e egyaltalan peteeresem, vagy hiaba remenykedunk.
A teszt mutatta, hogy volt.
Fiam lett, masodik baba. Bennunket a neme nem erdekelt, hogy mi lesz, ezert nem is probalkoztunk ezzel a "peteeres elott lany fogan, kozben fiu" elmelettel.
A ciklusom nem volt kifejezetten szabalytalan, de szabalyos sem igazan, azt sem nagyon tudom megmondani, hogy milyen volt. Ez 5 honappal az elso babank szuletese utan tortent, csupan 2 mensim volt addig, a masodik utan hasznaltam ovutesztet es teherbe is estem. A ketto kozott ugy remlik, hogy kb 30-32 nap telt el, egyebkent normal esetben nekem szabalyos 28 napos szokott lenni.
Jah es a ciklusom 15. es 16. napjan lett pozitiv a teszt, 17. napon negativ, elvileg aznap volt peteeresem.
Pcos miatt csináltam ovi tesztet. Csak kettőt végeztem el, egyik halvány, másik erős csíkos lett. Aznap még nem lehetett ovu, talán utána következő napon.
Kislányunk született.
Mi ovuteszttel "dolgoztunk".
Elsőre kislány lett, aznap voltunk együtt. Másodjára még nem tudjuk, de akkor is aznap és másnap.
Szuper:) Köszönöm! Én is PCO miatt kezdtem el használni.
Várom a további hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!