Van aki megálmodta gyermeke nemét? Tapasztalatokat szeretnék kérni, valakinek bejött?
Az első csemeténkkel ahogy terhes lettem,tudtam,hogy csak ksilányom lehet. Nem álmodtam meg, de éreztem,hogy lány. mindneki nevetett rajtam:):)
És lám, kinek lett igaz???? Persze hogy nekem, bár elég soká a 27. héten derült ki:):)
Én nem álmodtam meg konkrétan, de éreztem hogy fiunk lesz, onnantól kezdve hogy a teszt pozitív lett, pedig totál mindegy lett volna hogy mink születik.
Mindenki a környezetünkbe azt mondta, hogy kislány lesz, tutira kislány, csak a férjem és én voltunk abban biztosak, hogy kisfiú.
Nekem két barátnőm is álmodott a kislányomról, így váltig állították, hogy lány lesz.
Aztán eljött a 12. uh, ahol kisfiúnak látszott, bár mindenki mondta továbbra is, hogy nem biztos az még.
Aztán a 18. heti uh, illetve a kettő között a dokim is fiúnak tippelte, de sosem mondták tutira, mert mindig úgy feküdt, hogy nem volt tutira biztos.
Aztán amniocentézisre kellett mennem, és ott 99%-ra megállapították, hogy fiú. Azóta nem mondogatja nekünk senki, hogy lányunk lesz :)
Én megálmodtam. Mindig férfi nőgyógyászok vizsgáltak, de álmomban egy szőke, hosszú hajú doktornő mondta meg az uh-on, hogy kislány. Pontosan így is történt a 18 hetes genetikain. Mikor bementem és megláttam a hosszú, szőke hajú doktornőt, rögtön gondoltam, hogy be fog jönni az álmom. Két hétre rá elmentünk 4D-re, és mit ad Isten, ott is egy hosszú szőke hajú nő vizsgált. Tutira mondta a kislányt.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!