Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek sikerült a bébi ovuláció...

Kinek sikerült a bébi ovuláció után 1 vagy 2 nappal és kislány lett a bébi? Jó látom írják, hogy nagyobb esetekben fiú. De mindenkinek?

Figyelt kérdés

Nekem valószínű így jött össze,már azt hittük esély sincs rá,egész héten nem volt párom, csütörtökön nézték reggel volt ovuláció, és mi pénteken este voltunk együtt.

(8hetes vagyok.)

2012. jan. 20. 19:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó !!! A barinőm in.szem napján peteéréskor -kislánya lett..Pedig előtte pár szóban megvitattuk: TUTI FIÚ!
2012. márc. 3. 19:26
 22/27 A kérdező kommentje:

13.16-os válaszolónak írom: Nekem is erre a belinkelt cikkre mondja mindenki: 3.Fiam lesz! Igaz van már kettő is, de én annyira nem bánom, belenéztem ma régi ruhásdobozba,kis aprócska rugik,ismét babaillat a házban

6 év után--már annyira várom a babát,ha fiú ha lány :-)

imádjuk már most is!!!!

2012. márc. 3. 19:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk is kisfiú lett!
2012. márc. 4. 08:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Nemrég mondta Czeizel Endre professzor a 9 hónapban, hogy az apukán múlik többnyire.Valami olyasmi, hogy ha lassú mozgású (X kromoszómás) hímivarsejt "ér célba" akkor lány lesz ha gyors (Y kromoszómás) akkor fiú..

38hkm

2012. márc. 12. 17:07
 25/27 A kérdező kommentje:

Április 3. 18 hetes uh. FIÚ lesz a bébi! Láttam a helyes pofiját, tünemény!

Köszi aki írt!

2012. ápr. 4. 06:28
 26/27 anonim ***** válasza:

gratulálok!szted nekem mire van esélyem?mi a 2 poz ovu napomon voltunk együtt...

én most kezdem a 12.hetemet vajon mikor fognak vmit látni?

2012. ápr. 5. 08:26
 27/27 A kérdező kommentje:

Lehetséges kislány,legalábbis azok alapján,amiket nekem is írtak anno.....elképzelhető már látják a nemét, több eset is tudok , és be is jött!!!!!

Amúgy gratula! Sok boldogságot a babához :-)

2012. ápr. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!