Kinek sikerült a bébi ovuláció után 1 vagy 2 nappal és kislány lett a bébi? Jó látom írják, hogy nagyobb esetekben fiú. De mindenkinek?
Nekem valószínű így jött össze,már azt hittük esély sincs rá,egész héten nem volt párom, csütörtökön nézték reggel volt ovuláció, és mi pénteken este voltunk együtt.
(8hetes vagyok.)
Mi ovu második napján voltunk együtt.Mindig 2 napig pozitiv az ovu tesztem. Kisfiút várunk:)
24 hetes vagyok
ovu napján
és 30 heteske a kislányom odabenn
Gratula anyucik!!Örülök aki írt, mert végül is megoszlanak az arányok...
Én még csak a 12.hetet töltöm, hamarosan kiderül, ha megmutatja magát a drága...kb.4-6 hét..(megírom ha megtudom)
Akinek van még kedve ÍRJATOK!!!!!
Már voltam Uh-n, de nem lehetett látni a babucit...
Talán a március végén ami lesz, ott már mutatkozik :-)
Azért szívesen beszélnék azzal az orvossal, aki kimeri jelenteni, hogy ha ez vagy az van, akkor ilyen vagy olyan nemű lesz a gyermek. :)))))))
Az ovuláció időpontjához kötése ennek a dolognak szintén becsapós, csak az esély nagyobb, ez ettől még nem szentírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!