34 hetes kismamik hogy vagytok? Szerintetek kihúzzátok a végéig? Fiút vagy lányt vártok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 19:18
12/26 A kérdező kommentje:
Hát ezek mondjuk csak becslések. De nem igazán szeretnék 4 kg-s babát szülni. Majd kint megnőnek :)
2012. jan. 27. 18:15
13/26 anonim válasza:
Mi 39.+ hetesek vagyunk és február 4-re vagyok kiírva(6 nap van hátra "hivatalosan").Nekem már 2 hónapja mondják,hogy leszállt a hasam "hamarosan szülök"...hát ehhez képest még mindig egyben vagyunk. :( Én is szedek már egy ideje homeopátiás bogyókat+iszom a málnalevél teát;talán segíteni fog.Nekem könnyű terhességem volt (a hallottak alapján én ide sorolnám magam);de mostanra vált igazán terhességgé:semmi nem jó,semmi nem megy+még elkezdtem vizesedni is...Túl lennék már rajta!Könnyű babavárást, még így a végére, és nem utolsó sorban kitartást! :)Egy leendő kisfiús anyuka
14/26 anonim válasza:
4-es vagyok: Ki pontoz le minket? Azt hiszem, a kérdező kérdésére válaszoltam. Megkérdezte, hogy vannak a 34 hetes kismamák. Leírtam. Azt hiszem, ez szubjektív. Csak úgy lehet rá válaszolni.(szubjektíven) Nem gondolnám, hogy esetleg valaki nem érthet velem egyet abban, hogy én hogy érzem magam (és persze a többi kismama) és mit gondolok. Vagy aki szerint nem hasznos a válasz, miért nem az? Ő jobban tudja talán, hogy vagyok?
15/26 A kérdező kommentje:
Szerintem valaki unatkozik. Ne foglalkozz a pontozással. Nekem hasznos volt a válaszod és köszönöm szépen :)
2012. jan. 30. 13:26
16/26 anonim válasza:
Köszönöm.:-))) És ma hogy érzed magatokat? továbbra is vannak jósló fájásaim. Már harmadik hete...Ennyit nem fájt az első babámmal...
17/26 anonim válasza:
Az lemaradt hogy: nekem ...( továbbra is vannak)
18/26 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk köszönjük. Bár szerintem nem húzzuk ki a végéig...
2012. jan. 30. 19:20
19/26 anonim válasza:
Remélem, mi sem.Kiegyeznék egy 38. héttel.
20/26 A kérdező kommentje:
Én is a 37-38. hetet céloztam meg :)
2012. jan. 30. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!