Kismamik hogy viselitek a terhességet?
Én is egyre gyakrabban pisilek, meg a derekam már iszonyúan tud fájni. Most lakást újítunk az is picit döcög, de segít a férjem meg a család. Ezt leszámítva jól, főleg úgy értékelem a jelent, hogy a 16. hétig mindentől öklendeztem...
24 hetes kismama :)
A terhességem elejét nem nevezném terhesnek, mindössze 2 hét volt amíg kis Vuk látogatott. Aztán egy jó ideig minden rendben ment, persze volt, hogy fájt a derekam, de ez attól függ, milyen testhelyzetben vagyok. Most epekövem lett, ami a baba előtt, sőt a 18. hétig nem is volt. Aztán most még a cukrom is magasabb lett. Szóval most kezdem igazán terhesnek érezni a dolgot. Pedig annyira jó érzés is ugyanakkor, hogy mocorog, és napról napra nő.
Az igaz, hogy vele együtt nő a hasam is és ez megnehezíti a mindennapjaim, pl: gyakran ég a gyomrom, olykor kevés a levegő. Az utóbbi 4 hétben egyetlen éjszaka volt amit sikerült végigaludnom. Nehéz az öltözködés, és az autóból ki/be szállás nekem sem egyszerű.
Amit még meg kell említenem az a kétbalkezesség. Előtte is előfordult, hogy elejtettem valamit, de amióta terhes vagyok, minden lefelé esik, többször égettem meg a kezem a terhesség alatt, mint előtte egész életemben.
Szóval áldott állapot ez, néhány teherrel:)
Én totál változóan...mint az időjárás. Van hogy kimászni sincs kedvem az ágyból, a legapróbb dolgok is idegesítenek, van hogy áttakarítom az egész lakást és kevésnek tűnik, mert elkezdek hirtelen unatkozni.
Az alvás kb 4-5 darabból áll össze nekem, úgy éjféltől másnap délig, de engem nem zavar, mert amíg megtehetem addig legalább alszom és pihenek amennyi jól esik.
Kitartást, nemsokára babázunk!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!