Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismamik, hogy viselit...

8 hetes kismamik, hogy viselitek a terhességet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen :)

Állandóan hányingerem van és folyton ennék is, utána meg rosszul vagyok.

Nagyon félek még, nehogy baj legyen, remélem megmarad ez a még picurka terhesség, ugyanakkaor meg annyira boldog vagyok, elmondanám mindenkinek, de még nem lehet.

Nagyjából ezek a gondjaim :D

2010. febr. 14. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mintha csak én írtam volna az első válaszoló levelét. Teljesen egyetértek az elöttem szólóval.
2010. febr. 14. 19:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak émelyegtek?Vagy ki is jön,ami bement?Ez az első babátok?Mennyi idősek vagytok?Dolgoztok?
2010. febr. 14. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. vok.

Nem, nem jön ki, pedig néha szerintem jobb lenne, mert megkönnyebbülnék végre :S

Nekem 2. baba, az elsővel gyeden vagyok itthon és 31 vagyok.

Neked első baba?

2010. febr. 14. 19:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem sem jön ki semmi,szenvedek is nagyon.Emellett borzasztóan gyenge vagyok.Egy tűt nem bírtam eltenni a hétvégén.Nekem az első baba.Azt mondják a hányingeresek lányt várnak.Neked bejött az elsőnél?
2010. febr. 14. 20:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bár én csak kb.5 hetes terhes vagyok a második babámmal és 32 éves vagyok,de nekem is ezek a tüneteim,csak nekem ki is jönminden, így picit meg könnyebbülök.Sajnos az első terhességemnél is ez volt!
2010. febr. 14. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok első babám fiú.
2010. febr. 14. 22:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok, első baba, és még dolgozom ( de csak napi néhány órában, nem egy megerőltető dolog). Nekem is minden napos a hányinger, émelygés, de még nem hánytam. A legfurább az, hogy hajnalban ( 3-4 körül jön rám). Nehezen viselem, hogy sokszor felébredek, és nehezen alszom vissza.Gyenge vagyok, fáradt, álmos.De a hangulatom jó, nem vagyok ingerült, sőt! Mindig vidám vagyok.
2010. febr. 15. 08:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok, és első baba

egész nap émelygek, de hányni nem tudok. Van pár perc amikor tök jó a gyomrom, és akkor jól esik az étel, de ahogy megettem újra émelygek :(

lényegében az előttem leírtakat tudom csak ismételni

A kedvem az jó, és nagyon boldog vagyok, és alig várom, hogy én is elmondhassam mindenkinek :)

2010. febr. 15. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 28 éves vagyok, első babát várjuk és dolgozom. Hulla vagyok, émelygés néha van, hányás egyszer volt, mellfájdalom viszont nagyon durva tud lenni. Pisilni is gyakran járok, hangulatom is nagyon ingadozó. És már most nagyon várom a 12 hetes UH-t, hogy láthassuk őt apával.
2010. febr. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!