22hetesen hogy viselitek a terhességet hány kilót híztatok. én 22+2 már10 kilónál járok 61ről-70 kislányt várok más is iilyen sokat hízik?
Sia! 21 hetes vagyok, eddig 6 kilót híztam. Kisfiam lesz. Az előző terhességemnél 19 kiló szaladt fel 2 évvel ezelőtt, de sikerült lefogynom minden fogyókúra nélkül, plusz 5 kilóval kezdtem a terhességet most, de ez rám is fért, mert nagyon gebe voltam régen. :) Most megnéztem az előző kiskönyvem, ilyenkor plusz 7 kilónál tartottam. Akkor is kisfiút vártam. Annyi a különbség, hogy most femibiont szedek, akkor meg Elevitet. Viszont újabban farkaséhség tör rám, főleg esténként, így egy kicsit tartok tőle, hogy megint sokat fogok hízni....
Amúgy hogy vagy? Rossullétek? Első baba? Hol fogsz szülni?
Szia! Én is 22+2 vagyok:) Nagyon jól érzem magam, szeretek terhes lenni, imádom, mikor mocorog:) (igen, első baba:) )
76kg-ról indultam, lementem 73,6-ra (pedig nem hánytam, csak nem kívántam a kaját), most 76,5 vagyok. Az elmúlt két hétben jött fel a java. Bár ennek egy része víz (bokámon).
Kisfiúnk lesz.
21 hetes múltam. Nem tudom mennyit híztam,mert otthon nem mérem magam. 17 hetes voltam védőnőnél,akkor 3 kg volt rajtam.
Én most egész jól viselem. Nem vagyok már annyira fáradékony,mint az első trimeszterben. Ki is használom, most kezdtünk el bevásárolni bútort, babakocsit stb.:)
A meleget viszont nem bírom!
Én Gravidát szedtem a 12. hétig minden nap, azóta kb. heti 2-3 szemet, ahogy eszembe jut.
Kár, hogy nem győri vagy, találkozhattunk volna dec. 19-én a kórházban:)
21 hetes vagyok, eddig +5 kg. Ezt is sokallom, mert hol van még a vége... Én nem szedek már terhes vitamint, de nekem is megnőtt az étvágyam nagyon. Kicsit vérszegény vagyok, erre kell nagy dózisban vasat szednem, lehet attól is nőtt az étvágyam. Azért igyekszem visszafogni magam, de nehezen megy :(
Kislányt várok én is, nálunk is harmadik baba. Három lányunk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!