29 hetes kismamik, ti nem vagytok állandóan fáradtak? Én egész nap csak aludnék. Estére már teljesen kivagyok.
30 hetes vagyok, és én is kidőlök estére. Ez megy az elejétől fogva. Mondjuk nekem hozzátartozik, hogy a másfél éves nagyot még altatni kell, ami úgy néz ki, hogy fogom a kezét a sötétben, amíg el nem alszik, aztán tízből kilenc alkalommal én is bealszom.
Pedig a neheze még csak most jön.
Nekem egy 3 évesem van, de apa altatja mert már én nem bírom. Igen most jön a neheze?
Én nem tudom mert a lányommal 33 hetesen kórházba kerültem és 5 nap múlva megszületett.
Remélem most kiélvezhetem az utolsó hetek fáradságát itthon míg el nem jön az idnők:)
13:39 vagyok.
A 3 és fél évesem fiú, és most is fiam lesz :)
Első vagyok.
Nem tudom a nemét, titkolózik. :) A fiammal már volt a helyzet, ennyi idősen már nem dolgoztam, elszöszölgettem egész nap, de emlékszem, mindig aludtam délután, erre most nincs lehetőség, mert amíg ő alszik, én végzem a házimunkát.
Valószínűleg egyénileg változik, én nagyon rosszul éltem meg a 9. hónapot, mindenem fájt, nehezen mozogtam, ráadásul két hétig szorulásom is volt, amire semmi engedélyezett szer nem használt. Szurkolok, hogy most eljuss idáig, mert azért nem mindenkinél van ez. :)
Én meg tudom oldani, hogy aludjak délután két-három órát, és így nagyon jó minden.
Ha nem sikerül valami miatt, akkor nyűgi van.
Azt hiszem összetévesztem magam egy pólyással :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!