Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon izgulok a tarkóredő...

Nagyon izgulok a tarkóredő mérés miatt. Ti hogy voltatok ezzel? Még 9 hetes vagyok, de állandóan ott jár az eszem hogy jó lesz-e.

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarok felesleges parát beléd ültetni, de én csak azon aggódom, hogy élni fog-e vagy sem...sajnos már volt rossz tapasztalatom. Az fel se merül bennem, hogy gond lehet a tarkóredővel.
2011. dec. 27. 20:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem agyaltam ezen sose:) Biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz.

Amikor mentünk, akkor izgultam kicsit, hogy mi lesz az eredmény, de ez sem volt igazi para:)

Én hiszek abban, hogy a pozitív gondolatok aranyat érnek! Úgyhogy csak pozitívan, nem lesz ott semmi baj:)

(ja, amúgy én is a 9. hétben vagyok:))

2011. dec. 27. 20:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetes, h aggódsz ezen! Hidd el, mindenki ugyanígy aggódik. Beleértve magamat is. De nem szabad sosem rosszra gondolni. Mindig csak pozitivan szabad hozzáállni, ő fejlődik a maga kis ütemében odabent, hidd el :)

Engem pl megnyugtatott, h szedtem terhesvitamint az első 12 hétben. (Femibion)

De amikor mentem vizsgálatra, persze majd megőrültem.

Nem nagyon tudod kontrollálni, h ne idegeskedj, de avval semmit nem segítesz.

Szóval, ne félj, próbálj másra koncentrálni és nem idegeskedni!

Boldog babavárást!

34 hkm

2011. dec. 27. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Fő a pozitív hozzá állás, én is nagyon féltem, félek, de hidd el, rendben lesz minden!
2011. dec. 27. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:

Izgultam én is, ugyanígy, egészen addig, míg ki nem mondták, hogy 1,1 mm. Hála Istennek rendben volt, de az érzés nagyon is ismerős. Gondolj arra, hogy rendbe kell lennie, képzeld el, ahogy babázol, ahogy játszotok, hogy milyen szép lesz! :) Nekem ez segített! Minden szépet és jót Nektek!

20 hkm

2011. dec. 27. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Én a 8+1 héttől voltam így. Amikor beléptem a 12. hétbe, megnyugodtam. A 12+3 héten voltunk ultrahangon, már teljesen laza voltam, biztos voltam benne, hogy minden oké lesz. Így is történt! : )

Szóval ismerős.

15+2 hkm

2011. dec. 27. 21:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat! :) Annyira nem idegeskedem,csak mégis ott van a fejemben hogy milyen lesz az eredmény.Kedves első,sajnálom hogy már volt rossz tapasztalatod,de nyugodj meg biztosan nem lesz gond.Én ugyan így voltam amikor megtudtam hogy terhes vagyok,akkor még 5 hetes voltam és csak petezsákot láttak.Akkor attol féltem hogy majd üres lesz vagy nem lesz sziv dobogás,mert mindenfélét olvastam.De aztán voltam kontrollon és minden oké volt.Már alig várom a vizsgálat napját ,hogy túl legyek rajta és halljam amint azt mondja a doki hogy:Minden jó :) Boldog babavárást mindenkinek,és még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
2011. dec. 28. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Engem a baráti körben a kismamák nagyon megnyugtattak, hogy ezen nem kell aggódni, és a magam részéről feleslegesnek tartom ezt a vizsgálatot (bár kötelező 35 fölött, és én annyi vagyok), mert semmi más, csak statisztika. Az én eredményemen a legtöbb kismama kiakadt volna (1:733), de miután úgy mentem neki hogy nem jelent semmit, nem is aggódok rajta.

Végülis 1:10 esetén is lehet egészséges a baba, és 1:10000 esetén is lehet Down-kóros. Szerintem ez plusz stressz a kismamának.

Úgyhogy nyugalom!

2011. dec. 28. 11:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok még egyszer: a tarkóredő önmagában semmire nem utal, csak AFP-vel együtt, és az életkor, AFP és tarkóredő összevetése adja a %-ot
2011. dec. 28. 11:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó erre nem is gondoltam,de nagyon nagy igazság van abban amit irtál köszönöm szépen! :)
2011. dec. 28. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!