11 hetes vagyok. A 14. héten kell mennem legközelebb dokihoz, mert szabin van. Így is jó lesz a tarkóredő mérés?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 14:13
1/6 anonim válasza:
Én is holnap megyek, én 13 hetes leszek csütörtökön. Én úgy tudom hogy ezt a 13. hétig végzik, de ha ő mondta hogy akkor menj, akkor biztos nem probléma. Nincs helyettesítés?
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy nem baj,mert minden egyes hétre van egy adat,hogy mennyi a normális tarkóredőérték.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 12. 14:48
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, nekem kicsit fura így. Nekem is van dokim, minden hónapban megyek hozzá vizsgálatra. De a kötelező uh-okra a kórházba kellett eddig mindig mennem. A tarkóredőt a 12. héten, nem kellett beutaló, csak sorba állni a kórházban és megcsinálták az uh-t. Az eredményt kellett vinni a dokihoz. Az afp-t is a kórházban csinálták, a 18-19 hetes uh-t szintén. Szóval szerintem nézz utána ennek.
Minden jót!
25 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Minden egyes héthez, meg van adva, hogy mennyinek kell lennie a tarkóredőnek, de pont a 14. hétig kell elvégeztetni.
Amúgy elmehetsz normálisan a 12. héten SZTk rendelésre, hogy megnyugtassanak, majd hozzá vissza a 14. héten, hogy ő is meg tudja nézni.
16 hetes kismama
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. szept. 1. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!