Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon izgulok a tarkóredő...

Nagyon izgulok a tarkóredő mérés miatt. Ti hogy voltatok ezzel? Még 9 hetes vagyok, de állandóan ott jár az eszem hogy jó lesz-e.

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sziasztok! Én ezekene a dolgokon soha nem gondolkodtam és nem is fogok. De megmondom őszintén, direkt nem is tájékozódom olyan szinten, hogy nem is tudom, hogy mikor mit néznek és mire utal pl a tarkóredő mérete, vagy a többi vizsgálat. Én elfogadom, hogy vannak ezek a vizsgálatok, lelkiismeretesen el is megyek mindegyikre, de nem bújom a szakkönyveket, én élvezem a terhességet és nem is akarom tudni, hogy milyen rossz dolgok történhetnek. Nem vagyok sem bugyuta, sem szemellenzős, csak egyszerűen úgy gondolkodom, hogy azért van az orvos, hogy elvégzik a vizsgálatokat és majd ő szól, ha valami gond van és én addig előre minek nézzem meg, hogy ez az érték meg az az érték mit jelent. Előző babámnál sem agyaltam egy kicsit sem és azt sem tudtam, mit néznek a 12 hetes uh-on, csak mentem mert mondta a védőnő, hogy menjek, majd közölték h minden rendben és én nem néztem, hogy mennyi a tarkóredő vagy bármi más. Így nem lehet lányok, pozitívan álljatok hozzá, ne agyaljatok és élvezzétek a terhességet, majd agyalnak helyettetek az orvosok. Bízzátok rájuk a dolgokat, amíg ők azt mondják minden ok addig nem kell nézni az adatokat sem elemezni!Minél könnyebben veszitek az életet, annál boldogabb terhességetek és gyermeketek lesz:)! Amúgy még azt megjegyezném, hogy autoimmun pajzsmirigybeteg vagyok, így veszélyeztetett terhes voltam és vagyok most is, de valahogy mégis az volt bennem és most is az van, hogy úgysem lesz semmi baj. A kisfiamat is egészségesen kihordtam és mindketten azok vagyunk mindmáig és azt remélem most is így lesz. Jó babavárást mindenkinek!7 és fél hkm
2011. dec. 28. 17:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó.Igazad van,nem kellene bujni a könyveket meg a neten ezek a dolgok után olvasgatni (nyomozgatni) csak hát a kíváncsiság.. Én is úgy szeretnék hozzá állni a dolgokhoz ahogy te pozitivan,csak hát akkor is bennem van ez a kis félelem.Neked is boldog babavárást,és sok egészséget kívánok! :)
2011. dec. 29. 11:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Minden a legnagyobb rendben még eddig.Nyaki redő 3mm alatt. :)
2012. jan. 14. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok:) na ugye-ugye:)))))
2012. jan. 14. 19:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))))
2012. jan. 15. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!