Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékű. :) ha aggaszt, nézesd meg.
23 hkm
Nyugiii, leírom velem mi volt:
teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (ő is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nőgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erős minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt.
Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nő más, egy nő két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!