Kismamik! Mikor terhesek lettetek szurkált a hasatok? Ha igen hol?
Figyelt kérdés
Nekem inkább bal oldalt szurkál nagyon,de a jobb oldal is szokott,középen semmi sem érzek!2012. jan. 16. 10:10
1/5 anonim válasza:
Onnan tudtam, hogy nem fog megjönni, és tesztet kell csinálnom, hogy szurkált a hasam alja. Bal oldalon egészen lent. Nem volt fájdalmas, de éreztem, hogy végre nem fog megjönni.Aznap teszteltem is egy halvány pozit, melyet két nappal később meg is ismételtem. Nem lett egyik tesztem sem kimondottan erős pozitív, na meg utána nem is tesztelgettem.
29 hkm
2/5 anonim válasza:
Nekem bal oldalt szurkált az első pár hétben, azelőtt nem éreztem ilyesmit.
Kislányt várok
30 hkm
3/5 anonim válasza:
Nekem is inkább bal oldalt szurkált, bár néha éreztem jobb oldalt is, de a bal oldalnál erősebben.
4/5 anonim válasza:
Nekem is szurkált, éles hasításokat éreztem. Egy napon kb. vagy kétszer néhány másodpercre. Talán a bal oldalon. majd volt beágyazódási vérzés is. Odafigyeltem minden apró jelre, mert második baba. ( Sőt!Már akkor hányingerem volt, amikor még csak max. beágyózdhatott... :-)))
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és gratulálok mindenkinek a babához!:)
Nekem még mindig szurkál,hol erősen hol kevésbé,de érzem!:)
2012. jan. 17. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!