Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hányan várjuk a...

Kismamik! Hányan várjuk a babócát októberre? (:

Figyelt kérdés

2013. febr. 28. 17:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok én már most nagyon rosszul vagyok pedig még csak ma vagyok 7 hetes! Már van egy kisfiam, de mindegy mi lesz csak egészséges legyen! Jó és boldog babavárást mindenkinek!
2013. febr. 28. 19:13
 12/40 A kérdező kommentje:

Na látom vagyunk egy páran akkor :)))

Nálam dettó mint a 7.-nél! Annyi, hogy én október. 10-re várom! :) Pont ma vagyunk 8 hetesek! :)

Tesztelés után párnapig nagyon rosszul voltam. De mára már csak a melleim nagyon érzékenyek, álmos és kivánós vagyok! Ennyi a tünetem! :) Na meg már most elég pocakos vagyok :)

Ma tettem fel róla képet és szinte mindenki bőven 10. hét fölött tippelt :))

Nem tuom mi lesz később ha már most ekkora :))

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Minden kismaminak Gratulálok és örömteli babavárást kivánok!! :)

2013. febr. 28. 19:36
 13/40 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék október 13. lenne a dátum. NEkem is van egy kisfiam már itthon de teljesen mindegy mi lesz a második csak egészséges legyen.
2013. febr. 28. 19:45
 14/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én október végére vagy november elejére várom. Kalkulátora válogatja... :) Ma vagyok 5+1.

Eddig görcsöltem és erősen émelyegtem, de mostanra csak a hasszúrka és enyhe émelygés maradt. Általában édesszájú vagyok, de most csak sósra vágyom. Az első terhességemnél is így volt. A második sajnos rögtön elment, ahogy megtudtam.

Van egy lányom és persze, a lényeg, hogy egészséges legyen, de legjobban fiú ikreknek örülnék. :) :) :)

2013. febr. 28. 21:19
 15/40 anonim ***** válasza:
En utolso menzi alapjan szept 30-ra varom, de az uh alapjan okt 5-re tettek a szules idopontjat. Eddig csak faradt voltam es feszult a mellem de par napja emelygek picit se puffadok. Remelem nem tart sokaig :) Kerdezo tenyleg nagy a pocid. En 9+5 hkm vagyok de csak picurka pukli van a koldokom alatt :)
2013. márc. 1. 02:26
 16/40 adriennjeni ***** válasza:
én október 9-re várom. :)))
2013. márc. 1. 08:07
 17/40 anonim ***** válasza:

Én 9 hetes vagyok,szeptember végére várjuk első kisbabánkat!:) Összesen 2 hétig voltak rosszulléteim,mostmár csak nagyon ritkán émelygek,jól érzem magam. Teljesen mindegy,hogy kislány vagy kisfiú,csak egészséges legyen!:)

Gratulálok Mindenkinek!!:)

2013. márc. 1. 09:50
 18/40 v-f.m. ***** válasza:
Sziasztok én is csatlakoznék hozzátok! Ma vagyok 7+2 h kismama, és október közepére várjuk a mi kis kincsünket! Első baba lesz! :) Tüneteim: reggel-este erős hányinger, napközben émelygés, mellfeszülés és fájdalom, álmosság, fáradtság érzet.
2013. márc. 1. 11:33
 19/40 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) Október 25., harmadik csünti. :D Boldog babavárást mindenkinek!
2013. márc. 1. 12:53
 20/40 anonim ***** válasza:
19-es, én is 10.25 :)
2013. márc. 1. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!