Abortuszra "kértem" a barátnőmet, de már másként állok ehhez a kérdéshez. Most mit mondjak neki?
Gratulálok az újdonsült CSALÁDNAK!!!
Isten áldását kérem Rátok.
Köszönjük mindenkinek.
A támogatást is, ismeretlenül is, sokat jelentett.
Egyelőre minden nagyon jól, gördülékenyen megy, annyira teljes lett minden.
Olyan, mintha minden, ami eddig történt csak egy felkészülés lett volna arra, ami most van és most kezdenénk igazán boldogok lenni, igazán élni.
Nagyon sajnálom, amin keresztülmentél, kívánom, hogy minél előbb megnyugvast találjátok és megszülessen majd a baba, akit ugyanúgy fogsz szeretni, mint akit most sajnos elveszítettetek.
Nem nagyon tudok mit írni, ami segíthet ebben a helyzetben, a második baba nálunk is két vetélés után érkezett meg. Nyilván nem felejti el az ember sosem, de tud tovább menni az élet, boldogan, bármennyire elképzelhetetlen is ez az adott pillanatban.
Ennyi év távlatában már nem is nagyon gondoltam erre a régi kérdésre, szóval gondoltam visszajelzem, hogy az élet nehezsegeivel együtt minden nagyon jól alakult, nagyon jó együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!