Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra kell mennem?

Abortuszra kell mennem?

Figyelt kérdés
van már 3 gyönyörű gyerekem,de becsúszott és el kell vetenem anyagi okok miatt,mit fogok érezni a műtét alatt?még soha nem voltam ilyen helyzetben.?
2013. febr. 23. 08:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

A műtét alatt semmit nem fgosz érezni. Reggel bemész a kórházba , vesznek vért, azt gyorsan kielemzik, elfoglalod az ágyad a szobába, szólítanak, odamész a műtőhöz, beengednek, felfekszel a műtőben a műtős székre, (hasonló mint a szüléshez használt , csak a lábak magasabban vannak) . Gázzal elaltatnak , kb 40 prec múlva a szobádba ébredsz, a lábaid között vatta lesz, s egy erősebb menstruáció féle vérzésed lesz. 1 órát pihenj minimum, az orvos jön majd megkérdezi hogy vagy, aztán összecihelődsz és hazamész. Ne menj lehetőleg busszal, vonattal, ha tudsz valaki vigyen -hozzon! Egyedül ne akarj semmiképpen hazamenni, mert beszédülhetsz!

Kb ennyi...

2013. febr. 23. 08:51
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
És utána hiába nyomós ok akkora űrt fogsz érezni magadban egy jó darabig és meg fog viselni nagyon. Tudom miről beszélek át mentem rajta én is. Sajnos ez van. Nagyon sajnállak de ha úgy érzed,hogy nem megy akkor ted amit kell és jónak tartasz.
2013. febr. 23. 08:56
 3/14 A kérdező kommentje:
még annyit hogy a férjem egyáltalán nem akarja és ha egyedül maradnék a 3-al is nehéz lenne.
2013. febr. 23. 08:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sajnálom:( Mi is sokkot kaptunk először mikor kiderült de szerencsére a férjem végül mégis úgy döntött hogy maradjon. De én is utána jártam már így van ahogy előttem írták, mivel már szültél, ezért reggel mész (felénk 6ra kell bemenni) és már aznap hazaengednek délután-este.:(
2013. febr. 23. 09:14
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,már most is eléggé kivagyok egész este sírtam
2013. febr. 23. 09:41
 6/14 anonim ***** válasza:
28%
Mit nem akar a férjed? A babát vagy,hogy el vetesd? Nekem is három van tényleg nehéz de ha jönne a negyedik azt sem bánnánk.Pedig nem vagyunk milliomosok sőt,de életet sosem vennék el.
2013. febr. 23. 09:53
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Aki azt írja, hogy nem vetetné el, honnan tudja, hogy a kérdező pl. hány éves???

Nekem is van 4 gyerekem. Volt iszonyatos, szó szerint iszonyatos 4 terhességem, 20 hétig az ágyból nem tudtam felkelni, napi 30 hányás, kórház (volt olyan, hogy felmerült, hogy el kell vetetni a babát, mert a szervezetem felmondja).

A 4. szülés után méhsüllyedésem lett, migrénes lettem, s még jó pár egészségügyi problémám.

Ha most terhes lennék eszembe sem jutna megtartani. Sem magamat, sem a gyerekeimet nem veszélyeztetném még egy terhességgel (volt egy 36 hetes halvaszülésem is).

Tehát nem mindegy mi miatt vetetné el valaki a gyerekét.

42 éves múltam (s sosem volt abortuszom).

2013. febr. 23. 10:46
 8/14 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 7. válaszoló. Igazat adok neked is mindenben. Persze van dolog ami az abortusz mellett szól. Pl anyagilag nem bírják. Valóban nem tudom,hogy hány éves a kérdező mert nem írta meg. De azt sem tudjuk,hogy a férje mit szeretne? Arra még nem jött válasz. Ettől függetlenül tényleg nagyon sajnálom és még azt sem tudjuk,hogy milyen az egészségi állapota. De mégis azt mondom ha a férje szeretné a babát és ő egészséges miért ne tartaná meg?!
2013. febr. 23. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Hát igen kedves #6-os .. Szövegértelmezés 1-es leülhetsz. :-/

Hol olvastad a kérdéseben, hogy kíváncsi a kérdező a vélményedre? Ennyire nehéz lenne felfogni, hogy miről szól ez az oldal???? De segítek, hogy a későbbiekben könnyebben boldogulj: arról, hogy a kérdésre a válaszolj!

#1 voltam

2013. febr. 23. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
19%
Szép volt 9-es!
2013. febr. 23. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!