Abortuszra kell mennem?
A műtét alatt semmit nem fgosz érezni. Reggel bemész a kórházba , vesznek vért, azt gyorsan kielemzik, elfoglalod az ágyad a szobába, szólítanak, odamész a műtőhöz, beengednek, felfekszel a műtőben a műtős székre, (hasonló mint a szüléshez használt , csak a lábak magasabban vannak) . Gázzal elaltatnak , kb 40 prec múlva a szobádba ébredsz, a lábaid között vatta lesz, s egy erősebb menstruáció féle vérzésed lesz. 1 órát pihenj minimum, az orvos jön majd megkérdezi hogy vagy, aztán összecihelődsz és hazamész. Ne menj lehetőleg busszal, vonattal, ha tudsz valaki vigyen -hozzon! Egyedül ne akarj semmiképpen hazamenni, mert beszédülhetsz!
Kb ennyi...
Aki azt írja, hogy nem vetetné el, honnan tudja, hogy a kérdező pl. hány éves???
Nekem is van 4 gyerekem. Volt iszonyatos, szó szerint iszonyatos 4 terhességem, 20 hétig az ágyból nem tudtam felkelni, napi 30 hányás, kórház (volt olyan, hogy felmerült, hogy el kell vetetni a babát, mert a szervezetem felmondja).
A 4. szülés után méhsüllyedésem lett, migrénes lettem, s még jó pár egészségügyi problémám.
Ha most terhes lennék eszembe sem jutna megtartani. Sem magamat, sem a gyerekeimet nem veszélyeztetném még egy terhességgel (volt egy 36 hetes halvaszülésem is).
Tehát nem mindegy mi miatt vetetné el valaki a gyerekét.
42 éves múltam (s sosem volt abortuszom).
Hát igen kedves #6-os .. Szövegértelmezés 1-es leülhetsz. :-/
Hol olvastad a kérdéseben, hogy kíváncsi a kérdező a vélményedre? Ennyire nehéz lenne felfogni, hogy miről szól ez az oldal???? De segítek, hogy a későbbiekben könnyebben boldogulj: arról, hogy a kérdésre a válaszolj!
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!