Ha abortuszra akarok menni akkor mindenképpen el kell mennem a családsegítős fejmosásra? Mennyi az esélye h ezután nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
sziasztok! a fnti 2 kérdésre szeretnék választ kapni. védekeztünk mindig gumival, mindig odafigyeltünk és vhogy mégis becsúszott. nem vagyok még érett rá, el sem tudom tartani. légyszi a kioktatástól kíméljeetk!2009. nov. 19. 15:23
1/4 anonim válasza:
Igen, mindenképpen el kell menned, méghozzá 2x is. Csak ő adhat engedélyt ugyanis az abortuszra. Hogy lehet-e majd később gyereked? Ha szerencséd van, akkor természetesen lehet. Sajnos megeshet, hogy a méhed hegesedik és akkor bonyolultabb lesz a dolog. Sajnos a küret nem játék és a doki is hibázhat...
2/4 anonim válasza:
Szia!
Igen, muszáj elmenni a családsegítőhöz, 3 alkalommal.Majd megpróbál rábeszélni a babára,elmondja milyen most, hogy fejlődne, és milyen lesz az abortusz, tehát hatni rád.Ezt nem minden esetben tartom normális dolognak.A nővérem járt igy, de ő hasi sérv miatt nem tarthatta meg a kicsit,és neki is végig kellett járnia ugyan ezt.Tehát nagy levegő, és kitartás.Azt,hogy mennyi az esély arra, hogy ezek után nem lehet gyermeked?Régebben több ilyet hallottam, szerintem mára már elég fejlett az orvostudomány ahhoz hogy ez ne történjen meg.
Sok-sok erőt kivánok!
3/4 anonim válasza:
En is 2 alkalomrol tudok, annyiszor muszaj menni. Eloszor elmondjak a veszelyet, magat a beavatkozast, mivel jar, stb., es adnak min. 3 napot, hogy atgondold, es ha meg mindig akarod, akkor kiadjak a papirokat. Egyebkent 30.000 ft-ba kerul, hacsak nem vagy tanulo, akkor a csaladsegitoben lehet meltanyossagi alapon fizetesmentesseget kerni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és a biztatást! remélem minden rendben lesz! köszönöm még egyszer!
2009. nov. 19. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!