Abortuszra kell mennem?
Figyelt kérdés
van már 3 gyönyörű gyerekem,de becsúszott és el kell vetenem anyagi okok miatt,mit fogok érezni a műtét alatt?még soha nem voltam ilyen helyzetben.?2013. febr. 23. 08:46
11/14 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok a babát nem akarja a férjem,a terhességeim mind rosszak voltak a 15.hétig mindegyikkel hánytam úgy hogy kórház lett a vége,most még rosszabb egy korty vizet sem tudok meginni ami bennem maradna.még én sem voltam soha abortuszon.a párom munkanélküli én gyeten vagyok...és azért vetetem el mert örülök ha a 3 gyerkőcnek megtudok adni mindent
2013. febr. 23. 12:13
12/14 anonim válasza:
Kérdező:szerintem semmi okod magyarázkodni!Sajnos az élet egy nehéz döntés elé állított.
9. válaszoló:ment a zöld kéz,frappáns a válaszod,nagyon tetszett.
13/14 anonim válasza:
kedves kérdező,kérlek szépen gondold át.Sajnos a férejemnek és nekem nem biztos h lehet kisbabánk,2 éve küzdünk.5ből 1 orvos mondta h ad esélyt nekünk,a 4 közölte h nem lehet babánk.Én ugy gondolom,h teherbe estél az egy ajándék.Szívből kívánom,h helyesen döntsél!
14/14 anonim válasza:
Én nem értem, hogy az ilyen jellegű kérdéseknél miért kell még a tört bele szúrni a Kérdezőbe. Szerintem többször átgondolta a kérdező is és végig zongorázták már a lehetőségeket is.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: maga a műtétből nem fogsz semmit sem érezni mert altatnak már csak a szobába fogsz magadhoz térni. Egy nap alatt végzel és haza is mehetsz, ha nincsen problémád panaszod.
A többi részében sajnos nem tudok segíteni, mert nekem nem volt és szakmai részt tudom csak már amennyire tanultam. Más osztályon dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!