Abortuszra "kértem" a barátnőmet, de már másként állok ehhez a kérdéshez. Most mit mondjak neki?
Így ahogy fent leírtad, el is mondhatod.
Esetleg vigyél egy kiscipőt is, nyomatékosítani a dolgot :) Minden jót nektek!
Mondd el őszintén az érzéseidet, hogy megijedtél, hogy hirtelen nem tudtál megoldást találni, majd azt is, hogy gondolkoztál és elmondod neki a tervedet, hogy mi jutott eszedbe.
Nem tudom, hogy fog reagálni de legyél vele mindig őszinte ez a legjobb módszer.
Nem szégyen az, ha az amber hibázik de tudja beismerni azt. :)
Köszönöm, hogy időt szántatok a kérdésem megválaszolására és köszönöm a megértő hozzáállásotokat is.
Nagyon féltem, mit fog szólni. Attól tartottam megbízhatatlannak, következetlennek tart majd, de tényleg hihetetlenül örült. Ha tudtam volna, éreztem volna akkor is mikor elmondta, hogy ez neki ennyit számít, hogy ő erre a korai terhességre ugyanúgy a gyerekeként gondol egy szóval sem mertem volna ilyen durván megbántani... Továbbra is nagyon sajnálom, hogy így kellett ennek a történetnek elindulnia, az én hibámból.
El szoktunk néha rejteni egymásnak apróságokat a szobánkban. Kis csokit, gumicukrot cetlikkel. Kiszedtem a tojásokat a tojástartóból és vettem kisbaba zoknikat összegöngyöltem őket és bele tettem négyet. A maradékba pedig az egyikbe egy levelet, ahol kb. leírtam mindent. Az utolsóba pedig egy szánalmasan olcsó gyűrűt. A tartóra egy post írtam, hogy nyiss ki. Zokogott és olyan megkönnyebbülést és boldogságot láttam rajta, amit még sosem. Bár megadhattam volna ezt neki, igazi férfiként rögtön az elején... Most már mindegy, remélem a kicsinek sosem meséli majd el, hogy az apja még csírájában elfojtotta volna, mint egy kis problémát...
Tényleg nagyon kösz a segítségeteket, nagyon sokat tett, hogy összeszedjem a bátorságomat.
Kérdező nézz a jövő felé és állj most a dolgokhoz, hogy akkor most már mindent meg fogsz adni a barátnődnek és a babátoknak. :)
Tedd ezen túl és élvezd a baba várást is. Igen ezt egy nő másként éli meg, hiszen dolgoznak benne a hormonok a férfiaknak több idő kell mire tudatosul bennük, hogy igen apukák lesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!