Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra "kértem" a barátnőm...

Abortuszra "kértem" a barátnőmet, de már másként állok ehhez a kérdéshez. Most mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
én 22 éves vagyok, ő 21, mindketten egyetemre járunk, együtt vagyunk a gimnázium óta. Nagyon szeretem, de mikor kiderült, hogy terhes, nagyon meg ijedtem és azt mondtam neki, hogy semmiképpen nem szeretném, ha megtartanánk. Ő nagyon sokat sírt, kért, hogy oldjuk meg, még azt is mondta, hogy nem kell beszállnom a nevelésbe, ha nem akarok, de én ezt meg így nem akartam volna, ha már megszületik nyilván ismerni akarom őt... Végül nagyon sokat beszélgettünk és ő arra jutott, hogy ennyire az akaratom ellenére nem akarja vállalni a babát. Elment orvoshoz, most fog védőnőhöz menni, eddig sokat sírt, de most egyáltalán nem beszél már róla, ha felhozom rögtön témát vált. Annyit mondta, hogy nagyon nehezen, de elfogadta, hogy ez a "közös" döntésünk. Én azonban napok óta nem alszom, sokat olvasgattam a témáról, gondolkoztam rajta és egy egész reális tervet találtam ki. Örököltem egy lakást a nagymamámtól, az ki van adva, de hamarosan lejár a bérleti szerződés, akkor nem hosszabbítanám meg és oda költözhetnénk a kicsivel. A sulit megpróbálnám levelező folytatni, keresnék mellette munkát, vagyis hát mos is dolgozom suli mellett, valsz. felvennének teljes munkaidőbe, nehezen, de sztem kijönnénk.Persze még gyerekek vagyunk ehhez, de nem akarom,h ezen menjen át, hogy esetleg a későbbiekben miattam ne lehessen babája, vagy, hogy ne tudja kiheverni, hogy megbánja... Főként nőket kérdeznék, hogy ti, hogy fogadnátok? Hogy mondjam el, hogy komolyan vegyen, hogy ne higgye, hogy egyszer igy állok hozzá, egyszer úgy, hogy az első reakcióm csak az ijedtség volt... És,hogy nagy sajnálom, hogy ilyen rossz hetet okoztam neki... Szégyenlem magam, de változtathatok még?

2013. febr. 25. 14:19
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Uram-isten, elsírtam magam. Nagyon meghatott, amit írtál, nagyon kedves, melegszívű érző igazi férfi lehetsz, gratulálok Neked/Nektek, nagyon sok boldogságot, örömöt kívánok Neked, kijár! Hidd el, minden rendben lesz, az ijedség teljesen normális-kérdezz meg bárkit! Szívből nagyon nagyon sok boldogságot kívánok! Kérlek, madj, ha lesz időd, írj még...hogy van, kislány-kisfiú lesz, sztem ez itt mindenkit érdekelne...nagyon kedved történet, jó, hogy van még ilyen a valóságban, nem csak könyvben!
2013. márc. 10. 22:17
 32/58 anonim ***** válasza:
Én csak most találtam rá a kérdésedre, de tényleg megható kis történet. Mi a helyzet azóta nálatok? Minden rendben van? Ha van egy kis időd tényleg írhatnál, szerintem sok mindenkit érdekelne. :)
2013. márc. 26. 12:05
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel :-)
2013. márc. 26. 14:59
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Engem is !
2013. márc. 26. 15:43
 35/58 A kérdező kommentje:
Köszönjük, ígérem írni fogok, egyelőre nem nagyon tudok még semmiről beszámolni, de szépen cseperedik, a nemét még korai megállapítani, azt mondják.
2013. márc. 26. 16:43
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
:-)
2013. márc. 26. 17:06
 37/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma reggel voltunk ultrahangon és bár még csak merész tipp, de úgy tűnik kisfiút kaptunk :)
2013. ápr. 22. 15:07
 38/58 anonim ***** válasza:

De jó! Gratulálok!

Láttni rajtad, hogy már nagyon várod :-)

Milyen jó lesz majd, mikor együtt játszotok :-)

2013. ápr. 22. 16:11
 39/58 anonim ***** válasza:

Előző vagyok :-)

Van már valami ötletetek, hogy mi lesz a neve?

2013. ápr. 22. 19:07
 40/58 A kérdező kommentje:
Egyelőre az Áron, Gábor, Péter és a Botond játszik, de igazából még nagyon változó, eddig ez a négy olyan, ami mindkettőnknek tetszik.
2013. ápr. 23. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!