Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra kell mennem de...

Abortuszra kell mennem de nincsenek labor leleteim ezt megcsinálják a kórházban a műtét előtt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

nem hinném...

miért kell az abortusz?

2013. febr. 25. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nincsenek labor leleteid? Nagyon nem értem, hogy miért? Talán nem is voltál még dokinál és máris tudod, hogy terhes vagy és nem tartod meg? Előtte mindenféleképpen nőgyógyászhoz kell menni... ő tudni fogja, hogy ilyenkor hova kell küldenie...
2013. febr. 25. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen labor leletekre gondolsz?
2013. febr. 25. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen!!! Műtét előtt vesznek vért és gyorsba analizálják!
2013. febr. 25. 11:35
 5/10 A kérdező kommentje:
voltam nőgyógyásznál ő tovább küldött a gyámhatósághoz már 2-szer voltam és ott közölték hogy kell vérvételi lelet,de közben felhívtam a kórházat és ott mondták hogy megcsinálnak minden vizsgálatot.És azért kell mennem abortuszra mert már van 3 gyerekem és védekezés mellett estem teherbe és anyagi okok miatt nem tudom vállalni
2013. febr. 25. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

engem miért kellett leszavazni? első voltam...

mert azt mondtam hogy nem hinném.... Honnan tudjam még nem voltam soha abortuszon, ne is kelljen mennem....

utána csak kérdeztem hogy miért kell abortusz?? ebben hol a hiba???

2 kisfiú anyuja :)

2013. febr. 26. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
A kérdésre nem tudtál válaszolni, de a háttérre kíváncsi vagy. Sokaknak ez nem tetszett gondolom.
2013. febr. 26. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem KELL. Nekem is ez ütötte meg a fülem. Kényszerít valaki?
2013. febr. 27. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen az ÉLET kényszeríti. Jó, hogy itt mindenki meg tudna adni mindent egy negyedik babának is.
2013. febr. 27. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

#4-es vagyok. Nem tudom ki volt az a nygatudású aki lepontozott, de én PONT CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAM!

Nekem ugyan missedem volt, de ugyanaz mint az abortsuz. Tehát tudom mi a menetrend. Vagy az a baj, hogy nem abajgattam a kérdezőt, hogy miért kell neki abortuszra menni???

Esküszöm ezen a GYIK-on az agyinszint egyenlő a napiszar . com közönségének agyi színvonalával..

2013. febr. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!