Terhes vagyok, az UH-on miért nem lát a doki semmit?
Szia, mi történt azóta?
Remélem minden rendben. Én úgy tudom, hogy a hcg szintnek 2 naponta duplázódnia kéne. 1700ról 2000 fölé emelkedés nekem kevésnek tűnik, de ne legyen igazam! A héten már mindenképp látniuk kell valamit ultrahangon is!
Tegnap reggel elkezdtem vérezgetni, délután felhívtam a dokit, ügyeletben volt, mondta, hogy menjünk be. Megnézett uh-on. Szerinte meg fog jönni a mensim, ez a baba el fog menni. Nagyon sokáig bent voltunk, beszélgettünk, rajzolt. Kérdeztük az inszeminációt, lombikot. Azt mondta, hogy ez nálam teljességgel kizárt, mivel én meg tudok termékenyülni, a férjem meg tud termékenyíteni. Valami más van a háttérben. Holnap megyek megint vérvételre. Azt mondta a doki, hogy ha megjön a mensim, onnan számított 14. naptól elkezdek majd szedni, progeszteron tartalmú gyógyszert,kúpot,(Utrogestan,Duphaston) mert szerinte az én sárgatestem nem sokáig életképes, vagy valami ilyesmi. Most pihennem kell, egyenlőre még nem vetéltem el, csak vérezgetek.
Úgyhogy most sajnos jó hírrel nem igazán szolgálhatok...
Sajnálom :( Azért drukkolok még...
És fel a fejjel. Tudom, hogy nehéz, de hidd el, egy vetélés nem a világ. Alig van ismerősöm, akinek nem volt. Persze borzasztó, de nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond lenne nálatok. Egyáltalán nem kell emiatt inszemben, lombikban gondolkozni. Lehet a sárgatest is rendben van, bár a progpótlás semmiképp sem árt. Elképzelhető, hogy valamiért ez a babácska nem akart megmaradni. Nekem is volt egy vetélésem, 8. héten. És van 3 egészséges gyerekem. 4-ből egy terhességnél nem volt rendben valami, a többi teljesen problémamentes volt! Biztos veletek is így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!