Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Együttlét után 26. -ik napon...

Együttlét után 26. -ik napon mit láthat a doki ha állítólag terhes már?

Figyelt kérdés
December 19-20.-án volt meg utoljára.Az együttlét december 27.-én volt.
2013. jan. 17. 08:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent.

Gyanakodhat terhességre, de megerősíteni valószínűleg nem tudja.

Elküldheti egy vérvételre.

Pozitív teszt már van?

Amúgy az az egy együttlét volt?

Nem kizárt az ilyen korai peteérés, de azért nem ez a jellemző.

2013. jan. 17. 08:21
 2/30 anonim ***** válasza:

Ja azt lefelejtettem, hogy UH-ra is elküldi minden bizonnyal!

első

2013. jan. 17. 08:21
 3/30 anonim ***** válasza:
Ha 27.-én megfogant, akkor adj hozzá 10-12 napo. addigra kb.befejeződik a beágyazódás, ha ilyenkor elmész orvoshoz nem fog látni semmit és haza küld azzal, hogy majd két hét múlva menj vissza. Az UH 16 napos terhességet már lát ami azt jelenti 12+16 az 28. Kb. jan 24.-én fog látni valamit, amire azt mondja vagy ciszta vagy petezsák. Menj vissza ekkor meg akkor. Orvoshoz a második kimaradt menszesznél célszerű menni.
2013. jan. 17. 08:23
 4/30 anonim ***** válasza:
Petezsákot simán láthat már. Én peteérés után 23 nappal voltam dokinál, és 16mm petezsákom volt, szikhólyaggal.
2013. jan. 17. 08:35
 5/30 A kérdező kommentje:
érdekes,és hiszek nektek,de a bnőm múlthéten volt dokinál,és azt mondta neki a doki állítólag,hogy állapotos,tünetei megvannak,hány meg minden.Akkor voltunk csak együtt,igaz akkor többször is.De sztem megcsalt,és nem az enyém a baba ha terhes.
2013. jan. 17. 08:35
 6/30 A kérdező kommentje:
ja tesztelni nem akar,az együttlét utáni másnapon már azt mondogatta hogy biztos terhes.És nem kellett 1 hét és jöttek a tünetek.
2013. jan. 17. 08:36
 7/30 anonim ***** válasza:

Akkor ez kamu a javából.

Mármint lehet hogy terhes, csak épp az együttlét utáni napon ezt senki sem TUDJA (maximum a lelki szemeivel érzi), és egy héttel később még éppen tünet sem lehetséges.

Nekem egyik gyerekkel voltak nagyon-nagyon korán tüneteim. Az aktus utáni 9. napon kezdtem émelyegni, és másnap pozitívat teszteltem. De! Nem első gyerek volt, és az a fajta émelygés nálam eltéveszthetetlen.

Szóval hogy mi áll a háttérben, azt ti tudjátok, de ez így ebben a formában nem stimmel!

2013. jan. 17. 08:56
 8/30 anonim ***** válasza:
Szia!Nem akarlak elszomorítani,de az együttlét utáni másnap nem érezhette,hogy terhes,ha csak már akkor nem volt az....Ha szabályos 28 naposak a ciklusai ,akkor kb.mostanra kellett volna megjönni neki.Ha kimaradt 2 napja már,akkor már esetleg ma-holnap egy teszt kimutatná halványan a tehességet..de a doki még a héten sem nagyon látna semmit.Esetleg,ha korai peteérése volt,tehát ha 27-én együtt voltatok,és meg is termékenyült az a petesejt,akkor most a 21.napon már esetleg a beágyazódás megtörtént,talán egy petezsák már látható az UH-on,de a múlt héten még tuti nem látott semmit a doki.Gondolom,ha elment,akkor kapott valami "bizonyítékot" a terhesség tényéről, mondjuk egy UH leletet.Azt kellene megnézni,hogy mekkora terhességet írt le az Uh.Ebből már lehet következteteni,hogy mikor fogant a baba,ha valóban terhes.Szerintem,ha már a múlt héten látta a doki a petezsákot,akkor már legalább egy hete késnie kellett a menstruációjának.Egyébként csak 2 napos volt a vérzése??Mert akkor meg simán lehet,hogy még movember-december hónapban fogant az a baba.....Lehet,hogy nem is rendes vérzése volt már,előfordul koraterhességben,hogy még megmutataja magát a vérzés,de sokkal kevesebb,rövidebb ideig tart.Szerintem ennek járj utána,és ha voltatok előző hónapban is együtt,az utolsó menszit megelőzően is,akkor simán lehet tőled is a baba.Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre,ha tudsz valamit,írd meg!!!És ha tudok még valamiben segíteni,kérdezz!!Üdv.2 lányos
2013. jan. 17. 08:56
 9/30 A kérdező kommentje:
távkapcsolatban vagyunk,és csakis december 27.-én voltunk együtt,én is ekezdtem számolgatni és nem stimmel.össze-vissza beszél,szabálytalan alakú embriót mond amikor olyan nincs is,és mindig azzal jön hogy ő hamar babás lesz,és nagyon vékony volt,de 27.-e óta szinte zabál,és már többször hányt is,stb.kedden megy dokihoz,szombaton talizunk jővőhéten.és akkor fogja megmutatni.Ebben a hónapban nem jött meg neki.
2013. jan. 17. 09:05
 10/30 anonim ***** válasza:

Hány napos ciklusai vannak?

Ha dec. 19 vagy 20 volt az utolsó ciklus első napja, akkor elvileg még nem beszélhetünk a vérzés elmaradásáról, mert ma még csak 17-e van, és pláne nem embrióról...

2013. jan. 17. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!