Együttlét után 26. -ik napon mit láthat a doki ha állítólag terhes már?
Figyelt kérdés
December 19-20.-án volt meg utoljára.Az együttlét december 27.-én volt.2013. jan. 17. 08:16
21/30 A kérdező kommentje:
de össze vissza beszélt már akkor,hol azt mondta szabálytalan alakú embrió hol azt mondta 2 hetes a terhessége doki szerint.De 2 hetes terhesség nincs tudtommal,vagy tévedek?
2013. jan. 17. 13:13
22/30 anonim válasza:
A terhességet az utolsó menses 1. napjától számolják, még ha ovu-tól számolná is a doki, hogy 2 hetes terhes nem láthatott embriót semmiképp, sőt akkor még petezsákot se nagyon hisz még akkor fejeződik be a beágyazódás, esetleg vastagabb nyálkahártyát, felritkulást, de embriót biztos nem. Bocsi, ha kicsit sok így egyszerre az infó amit kapsz, de sajnos szerintem itt korábbi fogantatásról van szó és szeretné elhitetni veled párod, hogy te vagy az apa.
23/30 A kérdező kommentje:
én is arra vártam,hogy megvastagodott nyálkahártyát,vagy felritkulást mond,de embriót mondott,és már kész ideg vagyok.
2013. jan. 17. 19:25
24/30 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem sántít. Csak azt, hogyha a friss leleten kb. mit kellene látnia.
25/30 A kérdező kommentje:
pénteken volt orvosnál,aki petezsákot látott.Szóval sztetek lehet az enyém a gyerek?
2013. jan. 21. 22:43
26/30 anonim válasza:
Ha csak petezsák volt akkor van még esély rá. Mit mondott az orvos hány hetes?
27/30 anonim válasza:
Láttad te is a leletet, vagy csak ő mondta?
28/30 A kérdező kommentje:
csak ő mondta,de nekem azaz érdekes mikor elsőnek volt dokinál akkor is csak petezsákot látott,és most is még csak azt látta.teljesen kivan fordulva magából.
2013. jan. 22. 19:28
29/30 anonim válasza:
De korábban már embrióról is beszéltél, nem csak petezsákról. Hogy érted, hogy kifordult magából? Kérd meg, hogy mutassa meg a leletet. Végül is jogod van látni, ha te vagy az apa.
30/30 anonim válasza:
Szerintem is kérd el a leletet vagy a következő ultrahangra kísérd el, hogy szeretnél mellette lenni. Nekem már az első vizsgálatkor megmondták a szülés várható időpontját abból is lehet következtetéseket levonni, neki ilyet nem mondtak? Vagy méreteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!