Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Együttlét után 26. -ik napon...

Együttlét után 26. -ik napon mit láthat a doki ha állítólag terhes már?

Figyelt kérdés
December 19-20.-án volt meg utoljára.Az együttlét december 27.-én volt.
2013. jan. 17. 08:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy utoljára akkor volt meg neki? Nekem június 24-én volt meg utoljára és augusztus 1-én voltam először dokinál akkor voltam 5+3 és csak 13 mm petezsákot látott szikhólyaggal. Tehát teljesen kizártnak tartom, hogy a decemberi együttlétből már terhességet, sőt embriót látott volna az orvos, azért is tudta már másnap mert terhes volt már akkor is.
2013. jan. 17. 09:40
 12/30 A kérdező kommentje:
amikor megjött neki decemberben 19.én vagy 20.-án 1 hétig tartott neki,de lehet akkor ezt is hazudta nem tudom.
2013. jan. 17. 09:48
 13/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ennyire zűrzavaros ez a kapcsolat, remélem sikerül "jól kijönnöd" belőle. Talán szerencsésebb is, hogy nem Tőled van gyereke.

Szereted őt amúgy?

2013. jan. 17. 09:54
 14/30 A kérdező kommentje:
éppen ezaz hogy nagyon szeretem és azt terveztük hogy összeköltözünk
2013. jan. 17. 09:57
 15/30 anonim ***** válasza:

Hú, sajnálom, így sokkal bonyolultabb a helyzet. :o(

Remélem sikerül tisztázni a dolgokat, és helyre áll közöttetek legalább az őszinteség, ha már a bizalom nem is tud olyan gyorsan.

Legjobbakat Neked!

2013. jan. 17. 10:37
 16/30 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros a levezetésed. Azt írod, hogy együttlét utáni 26. napon. De hiszen annyi még nem is telt el. Dec 27 óta a mai nap is csak 21. Mert ha a 26 napot nézem, akkor igen, már látni lehet petezsákot, de ha a dátumra figyelek, akkor meg egyértelműen nem. Embriót meg pláne nem.

A terhességi időt amúgy az utolsó menzesz első napjától számolják, de az UH-nál leírják a méret szerinti kort. Abból pedig le kell vonni 2 hetet, és az lesz a fogantatás valószínűsíthető időpontja. Tehát majd ha látod a leletét, és a baba méretét, akkor abból pontosabban meg lehet tudni. Ha gondolod majd írd meg, és kiszámolom neked.

2013. jan. 17. 10:45
 17/30 A kérdező kommentje:
azért 26 napot írtam,mert kedden megy dokihoz és akkor annyi nap telik el az együttlétől
2013. jan. 17. 10:49
 18/30 anonim ***** válasza:
Jah, így már érthető. December 27-én volt az együttlét, tehát ha tiéd a baba, akkor 27-30-31-ig bármelyik nap megfoganhatott, mert a hímivarsejtek több napig letképesek. Hát petezsákot már kindenképp látni kell akkor, és ha esetleg pont 27-28-án meg is fogant a baba, akkor lehet, hogy embriót is olyan 3mm körül. Ha ennél sokkal nagyobb, mondjuk 10mm körüli, akkor már igencsak kérdéses az apaságod.
2013. jan. 17. 11:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, hogy mi volt a dokinál!
2013. jan. 17. 12:34
 20/30 anonim ***** válasza:
18-as amit te írtál az lehetséges lenne, csak az a baj, hogy már múlt héten állítólag embriót látott az orvos, de legalábbis a terhesség tényét már megállapította ezért sántít a dolog.
2013. jan. 17. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!