6 hetes terhes vagyok 4 nappal ezelött nem láttuk még a babát mert állitolag tul pici? A vizsgálat ota vérzek a tegnap meg darabos is volt holnap ujra megyek dokihoz ha nincs változás marad a korház.
Nem akarlak megijeszteni, de én nem várnék.........sőt én eddig sem vártam volna. A helyedben azonnal elmennék orvoshoz.
Remélem rendben vagytok mindketten
Szia!
Én sem várnék, menj vissza az orvoshoz.
Csatlakozom az előttem írókhoz.
remélem minden rendben lesz.
De ha csak darabos és a mensimnél roszabbak a görcseim akkor röktön megyek a korházba.
De talán lehetek kis terhes is az mit jelent pontosan?
Nagyon köszönöm a válaszokat
Amugy 3pozitiv tesztem volt.
Hááááááát én orvost váltanék...........baromi megnyugtató, hogy zárva a méhszáj. Oké vannak különleges terhességek, amikbe esetlegesen belefér a vérzés, de ez engem nem nyugtatna, hogy egy ilyen mondattal elintéz. Se gyógyszert nem adott, se semmit....... Méhen kívüli? És ezt miért nem tudta megnézni uh-al? Lehet én vagyok 22 hetes terhesen ennyire tudatlan, de ezt szerintem már most látni kellet volna egy uh-al.
Hát........én változatlanul azt mondom, hogy irány egy másik orvos, főleg ha "pirosan" vérzel.
Írj majd mindenképp, hogy mi van veletek.
Első voltam
4 nap vérzés, és a doki szerint no para?
Nem semmi...
Én is mennék inkább máshoz!
Én is gondolkoztam hogy dokit váltok..........mert aggaszt hogy 5hetes voltam s nem látott semmit se méhen belül se méhen kivül s vasárnap ota vérezgetek
De a tegnap olyan erös volt a vérzés hogy én biztosra hittem hogy megjött s hogy elment a baba persze amit még nem láttam
Holnap ha nem tudja még mindig hogy mi van befektet mert méhenkivülire gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!