Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok 4...

6 hetes terhes vagyok 4 nappal ezelött nem láttuk még a babát mert állitolag tul pici? A vizsgálat ota vérzek a tegnap meg darabos is volt holnap ujra megyek dokihoz ha nincs változás marad a korház.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 09:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az a két év nagyon sok. Talán lehet, hogy nem most kellene döntsetek, mert még hatása alatt vagytok a sajnálatos történteknek.

Sok szeretetet nektek!

Hova jársz dokihoz?

2009. dec. 9. 12:40
 32/36 anonim ***** válasza:
Sajnos én is kétszer átestem ezen a veszteségen, megértem mit érezhetsz. Bár most ez biztosan távolinak tűnik, enyhülni fog a fájdalom. Válaszd ketté a testi dolgokat a lelkiektől, az sokat segít. Ha belegondolsz, hogy van egy kicsi lélek, aki Titeket választott szüleinek és várakozik, hogy elkészüljön egy kis embriócska, amibe beköltözhet, könnyebb újrakezdeni. Ugye a lehető legtökéletesebb testecskét kívánnál ennek a drága lénynek? Lehet, hogy az első nem volt az, így jobb neki, ha egy új készül. Tudom, nagyon nehéz az ember szíve ilyenkor és folyton csak az jár a fejében, hogy miért? miért? miért? De igazi választ nem fogsz kapni rá, ami megnyugtatna. Nem fogja az orvos azt mondani, hogy "azért történt, mert az 5. napon hőemelkedésed volt" vagy ehhez hasonló, ÉSSZEL is felfogható dolgot. Kell idő arra, hogy elengedhesd ezt a helyzetet és felkészülhess újra a fogadásra. Most pár hónapig fizikailag is szüksége van a szervezetednek a regenerálódásra, de aztán újra kinyílsz majd a lehetőség felé, hogy anyuka lehess! Az első vetélésem után nagyon magam alatt voltam, hihetetlen volt, hogy ez velem is megtörténhet, a párom nagyon sokban támogatott, így lassan, de biztosan újra érezni kezdtem, hogy vágyom erre a kislányra nagyon! Kb. 3 hónap múlva újra várandós lettem, szinte elsőre sikerült, ahogy már szabad volt próbálkozni. Most a szomszéd szobában szuszog a 2 éves lányom, aki mindent, de mindent megér! Kívánom Neked is hamarosan ezt a boldogságot! Ne zárulj be teljesen, csak engedd el szép lassan a fájdalmadat!
2009. dec. 9. 14:02
 33/36 anonim ***** válasza:

nagyon vigyázz magadra. tilos az ülőfürdő/uszoda egy ideig, csak zuhany, és 6 hét no szex, mert kell a méhednek regenerálódási, pihenési idő. kontrollra mindenképpen menj majd vissza. ajánlom kérj majd vér vizelet vizsgálatot is, hogy lássák minden rendben van. de ahhoz a "doki"-hoz többet ne menj, mert az nem orvos.

én szedek c-vitamint is, hogy erősödjem. (én is elvetéltem 4 hete)

fel a fejjel. az idő mindent megold. ha sírni akarsz sírj, most ne menj dolgozni ha nem akarsz. pihenj.

2009. dec. 9. 15:01
 34/36 anonim ***** válasza:

szia!

Nem ismered a mondást, hogy Kutyaharapást szőrével? Nekem tavaly decemberben volt vetélésem 12 hetesen, azonnal másik babát akartam, pedig iszonyatosan megviselt, snekinek sem kívánom. Áprilisban teherbe estem. Most örülök, hogy karácsony előtt nem arra kell emlékezzek, hogy tavaly az ünnepekkor milyen lelki állapotban voltam, hanem a januárban születendő kisfiamat várom. Persze az elsőt nem felejti el az ember, de hidd el, sokkal jobbat tesz neked, ha gyorsan ismét teherbe esel.

32 hetes kismami

2009. dec. 9. 18:17
 35/36 anonim ***** válasza:

Én is azt ajánlom, ahogy lehet(kb. 3 hónap múlva)próbálkozz ismét. Én is elveszítettem 3 kicsit, ilyen korai időszakban. Van genetikus a családban, aki szerint, a nők 90%-val megtörténik a korai terhesség megszakadása, de ezeknek a vetéléseknek 80%-át észre sem veszik.

Keress egy jó dokit, ha nem szimpi, menj máshoz. Vizsgáltasd ki magad! Figyelj befele is!

Ha még egyszer terhes leszel: azonnal doki, de mond meg, hogy nem akarsz vizsgálatot, csak UH-t. Engem a 18. héten vizgált csak kézzel, hogy a méhszáj állapotát ellenőrízze. Ha elmondod, hogy már volt vetélésed, ír föl Utrogestánt, vagy Duphastont. (Az én dokim az utóbbit ajánlja, mert ez szájon át vehető be.) Az első 12 hétben a szex kerülendő volt számunkra.

Ne add fel! Sok erőt!

20 hetes kismama.

2009. dec. 9. 20:20
 36/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok,nagyon remélem hogy majd az idö mindent meg old a jövőt illetően nagyon szeretnénk de nem tudom ijen hamar tul tenni magam föleg ha kis babát látunk.

Majd idövel probálkozunk ha már a jo Isten is ugy akarja,sok sikert nektek és Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!

2009. dec. 10. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!