6 hetes terhes vagyok 4 nappal ezelött nem láttuk még a babát mert állitolag tul pici? A vizsgálat ota vérzek a tegnap meg darabos is volt holnap ujra megyek dokihoz ha nincs változás marad a korház.
Neharagudjatok nemvolt lelki erőm irni elment a baba sajnos a doki meg egy nagy bunkó többet nem megyek hozzá
Ez van sajnos bele kell törődnöm..........
Most 1-2 évig nem is akarunk mert még egy ilyent nem birnák ki vigyázzatok magatokra sok pusziiiiiiii
Szia
Nekem is 5 hetesen volt egy nagyon kicsi, enyhe barna folyásom. Én AZONNAL hajnalban rohantam a kórházba, ahol rögtön meg UH-zott a doki. Nekem már látszott a szabályos petezsák, csak még az embrió nem!
Még aznap délután pecsételtem, valószínűleg a vizsgálat miatt!De én egy percig sem görcsöltem!
A te helyedbe egy percig nem várnék!A görcs, az erős vérzés mind a vetélés jele.
De ha ez van akkor szerintem tegyél panaszt a doki ellen. Mert nekem közel nem voltak ilyen gáz tüneteim, mégis rögtön felírta 3*1 az Utrogestant ami kimondottan a magzat megmaradását segíti.
Érdekes dokid van!Irány a kórház!!!!
nagyon sok erot kivanok es kitartast, nem szabad feladni! en is jartam igy 6 hetesen, nagyon megviselt es ra 3 honapra sikerult ujra!
az orvosrol nem mondok inkabb velemenyt, mindenkeppen keress egy megbizhato nogyogyaszt!
sok sok boldogsagot kivanok nektek!
Nagyon sajnálom, most láttam csak a kommentedet!
Ne haragudj!És sajnálom........
2 kihordott terhesség, és 3 vetélés után most a 28. hétben járok. Szerintem nem kellene várnotok 1-2 évet, ez nagyon sokszor előfordul, hogy kisterhesség elmegy, valaki nem is tudja, hogy terhes. Én a 3. vetélésem után fogadtam orvost, mert akkor már idegesített, hogy azt a választ kaptam mindig, hogy miért akarok vizsgálatokat, amikor van már két gyerekem: gondolom a TB csak ennyit finanszíroz. Magándoki küldözgetett genetikai vizsgálatra,ahol kiderült egy kisebb véralvadási probléma, ami okozhatta a vetéléseket. Most pedig problémamentes a terhességem.
Sok sikert, és ne adjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!