Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok 4...

6 hetes terhes vagyok 4 nappal ezelött nem láttuk még a babát mert állitolag tul pici? A vizsgálat ota vérzek a tegnap meg darabos is volt holnap ujra megyek dokihoz ha nincs változás marad a korház.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 09:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veletek?
2009. dec. 2. 12:44
 22/36 A kérdező kommentje:

Neharagudjatok nemvolt lelki erőm irni elment a baba sajnos a doki meg egy nagy bunkó többet nem megyek hozzá

Ez van sajnos bele kell törődnöm..........

Most 1-2 évig nem is akarunk mert még egy ilyent nem birnák ki vigyázzatok magatokra sok pusziiiiiiii

2009. dec. 9. 10:03
 23/36 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is 5 hetesen volt egy nagyon kicsi, enyhe barna folyásom. Én AZONNAL hajnalban rohantam a kórházba, ahol rögtön meg UH-zott a doki. Nekem már látszott a szabályos petezsák, csak még az embrió nem!

Még aznap délután pecsételtem, valószínűleg a vizsgálat miatt!De én egy percig sem görcsöltem!

A te helyedbe egy percig nem várnék!A görcs, az erős vérzés mind a vetélés jele.

De ha ez van akkor szerintem tegyél panaszt a doki ellen. Mert nekem közel nem voltak ilyen gáz tüneteim, mégis rögtön felírta 3*1 az Utrogestant ami kimondottan a magzat megmaradását segíti.

Érdekes dokid van!Irány a kórház!!!!

2009. dec. 9. 10:21
 24/36 anonim ***** válasza:

nagyon sok erot kivanok es kitartast, nem szabad feladni! en is jartam igy 6 hetesen, nagyon megviselt es ra 3 honapra sikerult ujra!

az orvosrol nem mondok inkabb velemenyt, mindenkeppen keress egy megbizhato nogyogyaszt!

sok sok boldogsagot kivanok nektek!

2009. dec. 9. 10:23
 25/36 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, most láttam csak a kommentedet!

Ne haragudj!És sajnálom........

2009. dec. 9. 10:25
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

2 kihordott terhesség, és 3 vetélés után most a 28. hétben járok. Szerintem nem kellene várnotok 1-2 évet, ez nagyon sokszor előfordul, hogy kisterhesség elmegy, valaki nem is tudja, hogy terhes. Én a 3. vetélésem után fogadtam orvost, mert akkor már idegesített, hogy azt a választ kaptam mindig, hogy miért akarok vizsgálatokat, amikor van már két gyerekem: gondolom a TB csak ennyit finanszíroz. Magándoki küldözgetett genetikai vizsgálatra,ahol kiderült egy kisebb véralvadási probléma, ami okozhatta a vetéléseket. Most pedig problémamentes a terhességem.

Sok sikert, és ne adjátok fel!

2009. dec. 9. 10:38
 27/36 anonim ***** válasza:
Ne adjátok fel, sajnálom a babát, de ne adjátok fel. Mindenképp keress más orvost, vidd el neki a korábbi leleteidet, kérj kivizsgálást még a fogantatás előtt. Lehet olyan probléma ami a teherbeesés után már megoldhatatlan. A folsavat nálunk minden doki már a teherbeesés előtt ajánlja. Esetleg itt a GYK-en írj ki kérdést nőgyógyászra.-Sok kismama, anyuka van itt, biztos vannak jó tapasztalatok is.sok sikert!
2009. dec. 9. 10:46
 28/36 anonim ***** válasza:
ne adjátok fel nekünk kilenc hetesen halt el a terhesség és fél év múlva újból terhes voltam tudom mennyire fáj és nagyon sajnálom ,de hidd el legközelebb sikerülni fog
2009. dec. 9. 10:54
 29/36 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!
2009. dec. 9. 11:03
 30/36 anonim ***** válasza:
Szia!A kérdezőnek írom e pár sort.Talán erőt merít!Remélem azóta jobban vagy mind testileg és lelkileg!Nagyon sajnálom ami történt!Én tudom mit érzel most,sajnos én is át estem ezen a dolgon!Elmesélem most neked velem mi történt.6hetesen nézett meg az orvos és utána meg semmi és azzal voltam,hogy minden rendben van csak egyszer be véreztem,pedig vigyáztunk a párommal.Ez szombaton volt és vártam hátha el múlik,de nem így volt és vasárnap irány volt az ügyelet,majd ott meg nézett az orvos,de azt mondta csinálni kell ultrahangot.Meg csinálta és közölte velem a tényeket amit akkor nem fogtam fel csak később.Ekkor már 11hétben jártam és elkezdte közölni velem a dolgokat.Kromoszóma,75%beteg volt és a legsúlyosabb,hogy 9 hetesen elhalt a baba és bennem volt 2 hétig hallottan.A szerencsétlenségbe ez volt a szerencsém!Nekem is nagyon fájt,mert szerettem volna már egy picit,de egyszer enyhülni fog,de sajnos soha nem tudod elfelejteni.Én szerettem volna utána,de sajnos akkor a párom is elhagyott.Most várom a 2 babámat és félek nagyon.Most azért írtam le,hogy hátha segít.Remélem hamarosan azt fogod írni,hogy jól vagy és babát vársz!Nekem 3 év után lettem terhes,mert az élet nem úgy jött össze!Én egyedül küzdöttem,de remélem te most nem vagy egyedül és a párod sok erőt ad most neked!Ne félj az új babától!Csak azt az orvost cseréld le egy másikra!Ha sikerült egy jó orvost találni minden rendben lesz!Sok erőt,egészséget és kitartást kívánok!Szia
2009. dec. 9. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!