Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok 4...

6 hetes terhes vagyok 4 nappal ezelött nem láttuk még a babát mert állitolag tul pici? A vizsgálat ota vérzek a tegnap meg darabos is volt holnap ujra megyek dokihoz ha nincs változás marad a korház.

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 09:46
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Mikor uh-val vizsgált csak hetes voltam(3hetes mivel akkor fogant meg)csak femibiont szedek amit ö is ajált s Mg b6-ot

mást nem adott semmit.azt mondta szokott leválni nyálkadarab terhesség alatt ha meg nagyon vérzek menyek korházba mert akkor megmüt,biztato nem már idegbeteg vagyok,lehet nem is vagyok már tezhes.........

2009. nov. 27. 10:41
 12/36 A kérdező kommentje:
5 hetes voltam mikor uh-val vizsgált
2009. nov. 27. 10:43
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
kérlek szépen most ne ide irogasd hogy mi volt,hanem öltözz fel,menj be a kórházba,és mindenképp egy másik orvoshoz!!!!!!!!!A továbbiakban is ezt tanácsolom,én is váltottam orvost a 7 héten.
2009. nov. 27. 11:21
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak megerősíteni tudom a többi válaszolót!!!
2009. nov. 27. 11:57
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Ne haragudj de az orvosodról meg van a véleményem!Attól még,hogy zárt a méhszáj,még elvetélhetsz/tél,én már csak tudom,nálam ez történt 2 terhességemnél is.Azt mondja,hogy lehet méhen kívüli,az nem játék,veszélyben lehet az életed,petevezetéked,stb.Én nem ijesztgetni akarlak,de menj azonnal be a kórházba,bár szerintem már késő,ha görcsölsz és darabosan vérzel.Nem értem miért nem adott orvosságot rögtön az elején,lehet,hogy akkor még segített volna,nekem így maradt meg a kisfiam,aki most16 hónapos.Sajnálom,ha már nincs veled a babád,tudom mit érzel,de legközelebb biztosan minden rendben lesz és máskor azonnal menj dokihoz(egy másikhoz),bármilyen panaszod van !!!!Mi innen nem tudunk meggyógyítani és ilyenkor minden perc számít!Szerettem volna azt írni,hogy semmi baj,minden rendben,de ez nem így van,és ezt te is tudod a lelked mélyén,csak még szeretnél bízni!Bocs ha túl őszinte voltam,de legközelebb ne várj,hanem rohanj!!SAJNÁLOM,sok erőt neked!
2009. nov. 27. 12:38
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Az én történetem írom le neked: Én vérezgettem, bementem, megmonták, h vetélek. Menjek vissza 3 nap múlva és megnéznek. Ahogy bementem azt kérdezték, h visszaérek-e 2 órán belül a cuccaimmal. Ömleni kezdett a vérem, amint átöltöztem korházi ruhába,és megműtöttek rögtön.Második vetélésemnél semmi jel nem utalt rá, h baj lenne, mégis volt. Egy hétre műtöttek kb. Nem kapkodják el. Ilyen pici babáknál még nem tudnak segíteni. Most azt hiszem 12 hetesen voltam dokinál vérzéssel, és azt mondta a természet eldönti. Három orvos látott egy nap alatt, de senki sem volt túl lelkes tőlem. Próbáltak megnyugtatni, de azt is elmondták, h hiába rohangálok, ha úgy is alakul ilyenkor még gyógyszeres úton nem tudnak segíteni. De szerintem menj vissza még ma, vagy menj be a kórházba. Ha ne adj isten baj van lehet, h már csak a cuccaidért küldenek haza. Mindenképpen menj be ma. A darabos vérzés nagyon valószínű, h bajt jelez.
2009. nov. 27. 13:14
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj utolsó,de nem értek veled egyet.Mert ha pl. alacsony progeszteron szint miatt nem tudja a szervezete a terhességet megtartani,akkor időben adott gyógyszeres pótlással ezen segíteni lehet.Az igaz,hogy ha már folyamatban van a vetélés és igazolták uh-val,hogy méhen belüli volt(szabálytalan petezsák,koránál kisebb terhesség)a terhesség,akkor nem kapkodnak a műtéttel,hátha kiürül magától,bár ez nagyban függ a terhesség korától.És igen van olyan vetélés,ahol nincs semmi tünet,de ő vérzik és görcsöl,ami lehet méhen kívüli terhesség jele is,és mivel nála ez nincs kizárva,mert először nem látott a dokija semmit,azóta meg nem nézte uh-val szerintem van rá esélye és akkor a doki elég felelőtlen volt és veszélyben van!Hidd el én már tudom ezeket!

A kérdezőnek:Legközelebb azonnal menj dokihoz,ne ide írogass!Mi nem tudunk a éteren keresztű segíteni,bár tudnánk!

2009. nov. 27. 14:10
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Bocs:keresztül.

a kis terhesség annyit jelent,hogy nem közép időbe volt pé-d,és még nem látható a terhesség,mert még annyira pici,max.sejteni lehet a megvastagodott méhnyálkahártyából.Nem mondta a dokid,hogy sejthető a terhesség?Igazából,amíg nem fejeződik be a vetélés,addig a normáltól vastagabb a nyálkahártya.De nagyon sok terhesség végződik úgy vetéléssel,hogy vmi miatt nem tud beágyazódni a pete és még mielőtt látható lenne,addigra el is megy,csak a pozi teszt van bizonyítéknak.Sajnálom!

2009. nov. 27. 14:19
 19/36 anonim ***** válasza:

13:14 vagyok. Hát nekem ezt mondta az orvos, hogy ilyenkor még nem lehet mit csinálni, majd a természet eldönti. Amúgy én használtam az utrogestant. De egyenlőre jól döntött a természet, mert 14+2 hetesek vagyunk. :)

De a tanács akkor is az, h menjen be a kérdező a kórházba. Ott valószínűleg úgyis másik orvos vizsgálja. Engem ilyenkor az uh nyugtatott csak meg, mindegy, h éjfél volt, délelőtt, vagy délután

2009. nov. 27. 15:10
 20/36 anonim ***** válasza:
Ja és a görcs.. én is eszméletlenül görcsöltem, mikor elkezdtem darabosan és nagyon erősen vérezni. úgy h fel se tudtam állni...
2009. nov. 27. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!