Terhes vagyok, az UH-on miért nem lát a doki semmit?
Figyelt kérdés
Január 3.-án volt meg utoljára a mensim, február 9.-én teszteltem egy pozitívat, ma voltam dokinál és nem lát semmit.Elküldött vérvételre, holnap lesz meg az eredmény.Azt mondta, hogy vagy azért nem látott semmit, mert méhen kívüli, vagy nem fejlődik a magzat. Minden tünetem arra utal, hogy terhes vagyok! Mit csináljak? Váltsak dokit?2013. febr. 18. 17:02
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :) Próbálok pozitívan gondolkodni és nem a rosszat látni. Holnap megírom mi volt! :)
2013. febr. 18. 18:57
12/24 anonim válasza:
Igen, az jó jel, ha meg van vastagodva a méhnyálkahártya. Lehet, hogy nem középidőben fogant, hanem később, és ezért nem látott még semmit. Nekem 6+5 hetesen csak üres petezsákot látott (el voltam kenődve), de rá 2,5 hétre már majdnem 2cm-s baba szívdobogással. És a 12.hétre már be is hozta az elmaradást. Szóval, vannak ilyen esetek!
14/24 A kérdező kommentje:
Minden ok! 1700 körül van a HCG érték és azt mondta a doki, hogy ez jó és megerősítette abban, hogy én nem félidőben voltam termékeny, hanem később. Csütörtökön megyek megint UH-ra, meg megint vérvételre, pénteken lesz meg az eredmény, amiből már pontosan meg tudja mondani a doki, hogy hány hetes a kis pocaklakó. :)
2013. febr. 19. 11:56
15/24 anonim válasza:
Jo hogy ilyen eros a hcg-d, de ha jol szamolom 7+6 naposnak kene lenned mensi szerint, ez a hormonszint meg kb egy 5-5 es fel hetes terhessegnek felel meg. Tehat legalabb 2-2,5 hettel kesobb kellett hogy foganjon, vagyis kb. a nem vart mensid korul, de akkor te mar pozit teszteltel, ugyhogy szerintem keszulj fel arra is hogy megsem biztos hogy lesz baba.
De remeljuk a legjobbakat, drukkolok, majd irj!
16/24 anonim válasza:
Ha január 3-án volt meg a menzesz, akkor a kérdező 6 hetes 5 napos, 6+5
Február 9-én tesztelt pozitívat, ami már eleve késői peteérésre utal. (bár nem írod, hogy előtte teszteltél e negatívat). Úgyhogy szerintem ez t
17/24 anonim válasza:
Elment előbb. Szóval szerintem ez teljesen rendben van, egy 5 hetes terhességnek megfelelő, elképzelhető, hogy nem a legkorszerűbb, legjobb felbontású ultrahang-készülékkel vizsgáltak, és ezért nem látták a petezsákot még.
18/24 anonim válasza:
Oh, valoban, em szamoltam el. Akkor viszont valoban lehet okod a remenykedesre, foleg hogyha azt vesszuk, hogy az ocska sztk-s geppel sokszor meg a 7-8. heten is alig latni valamit. Drukkolok, majd irj!
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat! :) Nem teszteltem előtte, csak akkor 9.-én egyet, ami pozitív lett. :) Pénteken megírom majd, hogy mi lett a végeredmény, de azt beszélgettük a férjemmel, hogy ennek ellenére azért én felkeresek egy másik orvost is.
2013. febr. 19. 17:28
20/24 A kérdező kommentje:
Az uh-on még mindig nem látni konkrétan a picikét, de a ß-Hcg hormonszintem 2000 fölé emelkedett. Azt mondta a doki, hogy jövőhéten szerdán megismételjük a vizsgálatokat és kizárhatjuk a méhen kívüli terhességet. :)
2013. febr. 22. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!