Terhes vagyok, az UH-on miért nem lát a doki semmit?
Az orvos biztos jobban tudja, mint te. Várd ki a holnapot, én mindenesetre szurkolok, hogy ne legyen baj!
2013. febr. 18. 17:07
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Annyit mondott, hogy a méhnyálkahártya meg van vastagodva. Remélem ez bíztató jel... :)
Minden tüneted arra utal, ettől még igaz lehet, hogy méhen kívüli vagy nem fejlődik... egyáltalán nem zárják ki egymást..
Várd meg a holnapi vérvételt, aztán utána mérlegelj. Ha nem lát megint semmit, akkor keress egy másik orvost. Ha ő se lát semmit, akkor valószínű nekik van igazuk.. Sajnos..
2013. febr. 18. 17:14
Várd ki a vérvételt először. Tünetek nem jelentenek semmit, vetélés után is lassan csökken a hcg szint, ami okozza ezeket.
Az még esetleg előfordulhat, hogy későn volt peteérésed, és ha nem a legjobb az orvos uh készüléke, akkor még elképzelhető, hogy nem észlel egy mondjuk 5 hetes terhességet. Mondjuk ennek kicsi az esélye, de azért drukkolok!
2013. febr. 18. 17:43
5/24 A kérdező kommentje:
Kedves vagy! :) Sajnos volt már vetélésben részem és tudom, hogy az milyen. Most teljesen pozitívan érzem magam, (leszámítva, hogy ma jól megijesztett a doki) mármint meg vagyok róla győződve, hogy ott van a picurka, csak még olyan kicsi, hogy a doki nem látja. :) A tüneteim: a melleim meg vannak duzzadva, fájnak, ritkán van egy kis has szurkám, émelygek, szagokra érzékeny vagyok, sűrűn járok pisilni és átmentem mormotába, annyit tudnék aludni. :)
A dokidnak igaza van. Nagy valószínűséggel valami nem stimmel sajna, mivel ennyi idősen már általában nem csak petezsák, de szívhang is van meg embrio kezdemény.
2013. febr. 18. 17:55
7/24 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha mondjuk én nem a nagykönyvben lévő 14. napon estem teherbe, hanem mondjuk később és akkor még elég korai a terhesség?
Mi nem tudjuk a választ a 'mi van ha' kérdésekre.
Próbálj türelmesen várni a vérvétel eredményére, és majd annak függvényéban kérdezősködj az orvosnál. Reméljük neked a legjobbakat!
2013. febr. 18. 18:30
Szia:)Próbálj megnyugodni.Én egészségügyben dolgozom és ha később volt peteérésed,mert ugye nem törvényszerű a félidős peteérés akkor az sem törvényszerű,hogy lásson akár mit is.Volt ismerősöm aki elment orvoshoz pozi teszt után és nem látott semmit.Egy héttel később már 6 hetes terhesnek mondta:)Nyugi meglesz a kis lurkó:)A méhen kívüli terhességgel a menszesz idején vérezgetésnek mutatkozni kellett volna már.Szorítok és írd meg mi volt:)
2013. febr. 18. 18:38
Nekem azt mondta nem vagyok terhes és,hogy hatalmas cisztám van:-(
Aztán este magán dokihoz mentünk ott volt kéz kezdeménye meg minden ami kell.és dobogott a szíve.
Várj egy kicsit és válts dokit.
2013. febr. 18. 18:53
Kapcsolódó kérdések: