Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, az UH-on miért...

Terhes vagyok, az UH-on miért nem lát a doki semmit?

Figyelt kérdés
Január 3.-án volt meg utoljára a mensim, február 9.-én teszteltem egy pozitívat, ma voltam dokinál és nem lát semmit.Elküldött vérvételre, holnap lesz meg az eredmény.Azt mondta, hogy vagy azért nem látott semmit, mert méhen kívüli, vagy nem fejlődik a magzat. Minden tünetem arra utal, hogy terhes vagyok! Mit csináljak? Váltsak dokit?

2013. febr. 18. 17:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Az orvos biztos jobban tudja, mint te. Várd ki a holnapot, én mindenesetre szurkolok, hogy ne legyen baj!
2013. febr. 18. 17:07
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Annyit mondott, hogy a méhnyálkahártya meg van vastagodva. Remélem ez bíztató jel... :)
2013. febr. 18. 17:11
 3/24 anonim ***** válasza:

Minden tüneted arra utal, ettől még igaz lehet, hogy méhen kívüli vagy nem fejlődik... egyáltalán nem zárják ki egymást..

Várd meg a holnapi vérvételt, aztán utána mérlegelj. Ha nem lát megint semmit, akkor keress egy másik orvost. Ha ő se lát semmit, akkor valószínű nekik van igazuk.. Sajnos..

2013. febr. 18. 17:14
 4/24 anonim ***** válasza:

Várd ki a vérvételt először. Tünetek nem jelentenek semmit, vetélés után is lassan csökken a hcg szint, ami okozza ezeket.

Az még esetleg előfordulhat, hogy későn volt peteérésed, és ha nem a legjobb az orvos uh készüléke, akkor még elképzelhető, hogy nem észlel egy mondjuk 5 hetes terhességet. Mondjuk ennek kicsi az esélye, de azért drukkolok!

2013. febr. 18. 17:43
 5/24 A kérdező kommentje:
Kedves vagy! :) Sajnos volt már vetélésben részem és tudom, hogy az milyen. Most teljesen pozitívan érzem magam, (leszámítva, hogy ma jól megijesztett a doki) mármint meg vagyok róla győződve, hogy ott van a picurka, csak még olyan kicsi, hogy a doki nem látja. :) A tüneteim: a melleim meg vannak duzzadva, fájnak, ritkán van egy kis has szurkám, émelygek, szagokra érzékeny vagyok, sűrűn járok pisilni és átmentem mormotába, annyit tudnék aludni. :)
2013. febr. 18. 17:51
 6/24 anonim ***** válasza:
A dokidnak igaza van. Nagy valószínűséggel valami nem stimmel sajna, mivel ennyi idősen már általában nem csak petezsák, de szívhang is van meg embrio kezdemény.
2013. febr. 18. 17:55
 7/24 A kérdező kommentje:
De mi van akkor, ha mondjuk én nem a nagykönyvben lévő 14. napon estem teherbe, hanem mondjuk később és akkor még elég korai a terhesség?
2013. febr. 18. 18:01
 8/24 anonim ***** válasza:

Mi nem tudjuk a választ a 'mi van ha' kérdésekre.

Próbálj türelmesen várni a vérvétel eredményére, és majd annak függvényéban kérdezősködj az orvosnál. Reméljük neked a legjobbakat!

2013. febr. 18. 18:30
 9/24 anonim ***** válasza:
Szia:)Próbálj megnyugodni.Én egészségügyben dolgozom és ha később volt peteérésed,mert ugye nem törvényszerű a félidős peteérés akkor az sem törvényszerű,hogy lásson akár mit is.Volt ismerősöm aki elment orvoshoz pozi teszt után és nem látott semmit.Egy héttel később már 6 hetes terhesnek mondta:)Nyugi meglesz a kis lurkó:)A méhen kívüli terhességgel a menszesz idején vérezgetésnek mutatkozni kellett volna már.Szorítok és írd meg mi volt:)
2013. febr. 18. 18:38
 10/24 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta nem vagyok terhes és,hogy hatalmas cisztám van:-(

Aztán este magán dokihoz mentünk ott volt kéz kezdeménye meg minden ami kell.és dobogott a szíve.

Várj egy kicsit és válts dokit.

2013. febr. 18. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!