Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok és terhes....

17 éves vagyok és terhes. Anyám nem akarja megtartani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem, de jómódúak vagyunk egy baba nem lenne hátrány számunkra. Anya mégsem szeretné.

A védekezés az én hibám volt. Kiszakadt a gumi, felelőtlenek voltunk.

2013. febr. 16. 13:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
31%
Szüleid önzőek, bírt ki ezt a kis időt amíg nagykorú leszel, utána költözz a barátodhoz. A babát meg tarsd meg.
2013. febr. 16. 18:57
 32/42 anonim ***** válasza:
ha párod is szeretné ,te is akor tarsd meg a babát ,de az iskolát fejezd be .
2013. febr. 16. 19:32
 33/42 A kérdező kommentje:
Az egyetemet már nem tudom elkezdeni. Arra gondoltam, hogy maximum levelezőn, a dada mellett. Nekem is volt, szerintem a gyerekemnek sem lesz gond. Már ha nem dobnak ki otthonról.
2013. febr. 16. 20:18
 34/42 anonim ***** válasza:
80%
Tehát a pároddal együtt sem élhetsz majd? És a gyerekedet is dada fogja nevelni? Hát ezért kár megszülni. Téged is dada nevelt? Na ezért estél teherbe.
2013. febr. 16. 20:45
 35/42 anonim ***** válasza:

Ajjj, miért nem volt egyszerűbb az esemény utánit felíratni? :((

Nehéz helyzetben vagy. A helyedben fogalmam sincs, hogy mit tennék.

2013. febr. 16. 20:59
 36/42 anonim ***** válasza:

Istenem! Azert mert fogad egy dadat a gyerek melle miert lesz rossz anya? Miert kell ilyeneket irni? Mikor ertik mar meg, hogy a szeretet nem azon mulik mennyit csung vki a gyereken?

Miert baj, hogy a szerencsetlen kerdezo tovabb gondolkodik es nagyon is jol tudja, hogy megfelelo kepzettseg nelkul nem fogja tudni megkeresni azt az osszeget, amivel kenyelmes eletet tud majd biztositani a gyerekenek es maganak is?

Vagy tan az a baj, hogy megteheti?

Kerdezo! Ne hallgass a sok fafejure, akik ezert lehurrognak, mert igenis tanulnod kell.

A masik meg. A szulei gazdagok, de gondolom megdolgoztak erte es most elvezik. Az a penz az ovek. Az sem igaz, hogy nem adtak a lanyuknak, mert gondolom van szep szobaja, mindenfele kutyuje, megteheti, hogy gond nelkul tanul, es feltetelezem, hogy nyaranta o is egyutt utazik a szuleivel erre arra a vilagban. Nem hinnem, hogy megoldas lenne, ha a lanyuknak adnak a vagyont, hogy itt van neveld a gyereked. Miert nem? Mert a lanyuk ebbol azt latna, hogy neki semmi dolga az eletben, a szulok majd ugyis elinteznek mindent. Arrol nem is beszelve, hogy ez a gyerek a lanye es a parjae. Az o kutya kotelesseguk gondoskodni rola es felnevelni, nem a nagyszuloknek.

Amit nem ertek a kerdezo szuleinel, hogy ugyan tamogatni nem akarjak, de azt sem engedik meg, hogy a baratjahoz koltozzon. En azt kerdeznem meg toluk, hogy akkor mit akarnak azon kivul, hogy a lany akarata ellenere elvetesse a gyereket.

Kerdezo, azzal tudod meggyozni oket, hogy erett vagy egy gyerekre, hogy elejuk allsz egy kesz tervvel, amiben felvazolod mit, hogy kepzelsz el a jovodet illetoen kezdve azzal hogy fogtok a paroddal egy valos csaladot alkotni, milyen anyagi bazisotok van es a jovoben hogy kepzeled el a tovabbtanulasod. Belefuzve a tortenetbe azt is, hogy igen, tisztaban vagy vele, hogy az eleje piszok nehez lesz es valszinu kell majd halasztanid a suliban es bizony dada mellett is nehez lesz a tanulas. Hogy lassak tudod, hogy a kisbaba nem csak egy cuki csomagocska, aki mindig az alkalomnak megfeleloen viselkedik.

Amugy en biztos vagyok benne, hogy a szuleid nem akarnak neked rosszat es talan jobban megvannak ijedve, mint te. Es ez ertheto, mert ok tudjak mi var rad, de idovel majd megfognak enyhulni es tamogatni is fognak. De ehhez latniuk kell, hogy te is legalabb sejted mit csinalsz es van hatarozott elkepzelesed az elkovetkezendo idokrol.

2013. febr. 17. 09:57
 37/42 anonim ***** válasza:
Ja, nagyon érett a kérdező mondhatom. Az interneten akar dönteni a gyermek sorsáról, gratulálok. Ugyanolyan éretlen, mint itt a többi tini akit felcsináltak. Minek teszi fel itt a kérdést? És miért teszik fel sokan? Mert képtelenek még ezt a döntést is önállóan meghozni. Azt az ilyen akar felnevelni egy gyereket.
2013. febr. 17. 10:07
 38/42 anonim ***** válasza:
Végül is hogy döntöttél, megírnád priviben?
2013. febr. 17. 11:37
 39/42 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
2013. febr. 17. 16:42
 40/42 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel hogy döntötél.
2013. febr. 18. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!