17 éves vagyok és terhes. Anyám nem akarja megtartani. Mit tegyek?
Nincs pénzem, de jómódúak vagyunk egy baba nem lenne hátrány számunkra. Anya mégsem szeretné.
A védekezés az én hibám volt. Kiszakadt a gumi, felelőtlenek voltunk.
"Tudom hogy más volt régen mint most, de gondolkozzunk csak el azon, a mi édesanyáink mikor is szültek minket?? "
33. évesen házasságba hitelmentes saját lakásba. Azért régen sem szültek olyan hamar a nők. Még a nagyim sem szült 28. éves kora előtt.
Sosem voltam bulizós lány, ő az első barátom, két éve vagyunk együtt. Mikor megszülöm a babát, már tizennyolc leszek. A párom jól keres, saját lakása nagy autója mindene van, még a szüleit is ő tartja el. A szüleim pedig nagyon gazdagok, állandóan nyaralnak, Egyiptom, Kenya, Görögország, most valentin napon Rómába mentek, szóval van pénz felnevelni. Igaz, hogy ez nem az én pénzem.
Viszont ő mégis csak egy kis élet. Olyan önzőség lenne tőlem, ha elvárnám, hogy segítsenek egy kicsit? Én szívesen odaköltöznék a páromhoz is, ő eltartana és az anyja is majd kicsattan az örömtől, hogy unokája lesz.
Az én szüleim azt viszont nem engedik, hogy elmenjek otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!