6 hetes terhes vagyok és a párom nem akarja megtartani viszont én igen. Nem tudom h mit tegyek. Ki volt még ilyen helyzetben és mi alapján döntött? Félek az abortusztól h esetleg utána nem lehet több gyerekem.
Ne más döntései alapján éld az életed! Attól is függ, hogy hány éves vagy, meg tudod e neki adni, amik szükségesek, mert, ha igen, akkor nem érthető, párod miért akarná megölni!? és, ha így van, hogy különösebb ok nélkül, kényelme miatt nem akarja, az elég szomorú, és az is az lenne, ha Téged is befolyásolni tudna! De ha komoly oka van, nincsenek meg a feltételek....
Hogy jöhetett össze ?? :S :( Remélem elmész egy UH-ra meglátod a kis szívét verni, és megváltozik benned minden, és szeretettel fogod várni...kérj szüleidtől, vagy akárkitől akire számíthatsz segítséget!
Nagyon jó lenne ha egyesek nem a "megölni" szót használnák, gondolhatnának arra is, akinek egyéb egészségügyi okokból kell elvetetnie.
Az abortusz már rutin műtét kevés az esélye, hogy hibáznak.
Te döntésed, de olyan jó lenne ilyenkor megkérdezni a magzatot, hogy akar-e apa nélkül felnőni.
Mi így voltunk. Nekünk a harmadik baba csúszott be spirál mellett. A férjem nem akarta, de én meg képtelen lettem volna megölni. Megtartottuk és most már a férjem is imádja:)
Kétlányos 23hkm.
Hatalmas keresztet?
előbb várjuk már meg a kérdező válaszát, hogy milyenek a körülményei,mert kereszt ide vagy oda, egy babának ennie kell, ruha kell, meleg kell, gyógyszer kell, stb.. Ha ez nincs, akkor jobb, ha meg se születik. Inkább egy időben elvégzett abortusz, mint egy szenvedő gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!