Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és a...

Lexy23 kérdése:

6 hetes terhes vagyok és a párom nem akarja megtartani viszont én igen. Nem tudom h mit tegyek. Ki volt még ilyen helyzetben és mi alapján döntött? Félek az abortusztól h esetleg utána nem lehet több gyerekem.

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 08:03
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
25%

Ne más döntései alapján éld az életed! Attól is függ, hogy hány éves vagy, meg tudod e neki adni, amik szükségesek, mert, ha igen, akkor nem érthető, párod miért akarná megölni!? és, ha így van, hogy különösebb ok nélkül, kényelme miatt nem akarja, az elég szomorú, és az is az lenne, ha Téged is befolyásolni tudna! De ha komoly oka van, nincsenek meg a feltételek....

Hogy jöhetett össze ?? :S :( Remélem elmész egy UH-ra meglátod a kis szívét verni, és megváltozik benned minden, és szeretettel fogod várni...kérj szüleidtől, vagy akárkitől akire számíthatsz segítséget!

2013. jan. 11. 08:16
 2/52 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon jó lenne ha egyesek nem a "megölni" szót használnák, gondolhatnának arra is, akinek egyéb egészségügyi okokból kell elvetetnie.

Az abortusz már rutin műtét kevés az esélye, hogy hibáznak.

Te döntésed, de olyan jó lenne ilyenkor megkérdezni a magzatot, hogy akar-e apa nélkül felnőni.

2013. jan. 11. 08:32
 3/52 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, hány éves vagy? Van munkád, fizetésed? Van hol laknod? A szüleidre számíthatsz? Be mered vállalni, hogy később egyedülálló anyukaként kell párt találnod és hiába vagy nagyszerű ember, ha a gyerek miatt sokan lepattintanak majd? (Tudom, vannak sikersztorik, h a háromgyerekes anyuka is talált magának férjet, de akkor sem ez az átlag) Ha ezekre a válasz igen, akkor tartsd meg!
2013. jan. 11. 08:43
 4/52 anonim ***** válasza:
34%
Elnézést a szó használatért... de szerintem ez kicsit olyan, mint, hogy nem használhatjuk a "gyilkos" szót egy emberre, aki szándékosan előre eltervezve megkésel,megfújt valakit, mert gondolni kell azokra akik szívrohamban elhunynak? Szerintem ebben most nincs igazad, a legnagyobb tisztelettel írom, nem szoktam fölényeskedve okoskodni!
2013. jan. 11. 08:50
 5/52 anonim ***** válasza:
64%

Mi így voltunk. Nekünk a harmadik baba csúszott be spirál mellett. A férjem nem akarta, de én meg képtelen lettem volna megölni. Megtartottuk és most már a férjem is imádja:)

Kétlányos 23hkm.

2013. jan. 11. 09:10
 6/52 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat az offért, de számomra hihetetlen, hogy naponta több ilyen kérdés is van. Kérdező, elég lenne végigböngészned az azokra adott válaszokat, minden le van ott írva. Sajnos nem speciális a helyzeted. Egyéni véleményem: ha Te szeretnéd, és mégis elveteted, hatalmas keresztet veszel a válladra, amit soha többé nem fogsz tudni letenni.
2013. jan. 11. 09:10
 7/52 anonim ***** válasza:
67%

Hatalmas keresztet?

előbb várjuk már meg a kérdező válaszát, hogy milyenek a körülményei,mert kereszt ide vagy oda, egy babának ennie kell, ruha kell, meleg kell, gyógyszer kell, stb.. Ha ez nincs, akkor jobb, ha meg se születik. Inkább egy időben elvégzett abortusz, mint egy szenvedő gyerek.

2013. jan. 11. 09:38
 8/52 anonim ***** válasza:
74%
Van gyerekem, de abortuszom is volt. Nem ítélem el azt, aki elveteti azért, mert nem tudna neki megfelelő életet biztosítani. Márpedig ahhoz néha nem árt egy apa. Szerintem inkább vetesse el valaki a babát, mintsem utána kétségbeesésében a kukába dobja. Számomra ez a gyilkosság. Az abortusz nem jó, de egy boldogtalan gyermek, akinek nem tudsz mindent megadni, amit szeretnél sokkal de sokkal nagyobb "teher".
2013. jan. 11. 10:08
 9/52 anonim ***** válasza:
60%
Bár még nem voltam ilyen helyzetben, de mindig úgy gondoltam hogy megtartanám a babámat ha "véletlenül" terhes lennék. Sosem tudhatod mi lesz később. Rengeteg nő nagyon nehezen esik teherbe. És ha azt írod hogy te szeretnéd megtartani akkor tartsd meg, ne másra hallgass.
2013. jan. 11. 10:32
 10/52 anonim ***** válasza:
37%
Ja. Mert mikor darabokra tépik méhen belül, nem szenved. Orvos barátom mesélte, hogy kellett asszisztáljon abortusznál, és a kis, párcentis lény felsírt, amikor kiszedték - mindenki lesápadt ott helyben. De higgyetek, amit akartok.
2013. jan. 11. 10:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!