6 hetes terhes vagyok és a párom nem akarja megtartani viszont én igen. Nem tudom h mit tegyek. Ki volt még ilyen helyzetben és mi alapján döntött? Félek az abortusztól h esetleg utána nem lehet több gyerekem.
Kérdező, talán üljetek le a újra pároddal, és beszéljétek át még egyszer töviről hegyire ezt a dolgot, úgy, hogy mindketten őszintén elmondjátok egymásnak az érzéseiteket, félelmeiteket, gondolataitokat... hátha közelednek az álláspontjaitok.
(a környezeted azon tagjaira meg még véletlenül se hallgass egy percig se, aki meg akarja mondani neked, hogy te hogy döntsél... ezt a döntést nektek kell meghozni, mindenki más csak ötletet, javaslatot, tanácsot adhat, véleményt mondhat)
Kérdező, ez azért korántsem ilyen 1x1, ahogy az előző válaszadó állítja. A valóságban úgy néz ki, hogy a saját párod Te ismered sokkal jobban, mint mi, akik itt válaszolnak, meg a kapcsolatotokat is, Te tudsz rákérdezni a hozzáállása okaira és kapsz remélhetőleg őszinte válaszokat tőle.
Valójában a gyerekkel vagy elhagy, vagy nem, ha elveteted, akkor szintén, de ugyanúgy az is benne van a pakliban, hogy Te hagyod el valamikor, meg az is, hogy sírig tartó kapcsolat lesz a tiétek. (na gondolom, ezzel sokra mész:))
A legnagyobb garanciát a kapcsolat folytatására az jelenti, ha végül közös döntésre tudtok jutni, akármelyik irányba, mert az akkor azt jelenti, hogy párként tudtok funkcionálni az élet nehéz dolgaiban, döntéseiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!