Aug. Elején volt egy kis barnázásom, amikor meg kellett volna jönnie, utána pár napig szünet, majd megjött. Azóta minden hónapban megjött. Szerintetek mitől lehetett ez és lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Akkor elvégeztem egy tesztet, mert úgy hallottam, hogy a terhesség egyik jele, h jön néhány csepp barna, majd abbamarad, neg. lett, szeptemberben ismét egy teszt, neg, és akkor is megjött és a rákövetkező két hónapban is, most novemberrel bezárólag.2012. nov. 19. 07:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem egy kis hormonzavartól pl. De semmiképpen sem terhességtől....
2/2 anonim válasza:
Ha megjött rendesen minden hónapban,akkor nem vagy terhes.Ha nem jönne meg,vagy csak barnázás lett volna eddig minden hónapban,akkor meglehetett volna rá az esély,de így nem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!