Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok és terhes....

17 éves vagyok és terhes. Anyám nem akarja megtartani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem, de jómódúak vagyunk egy baba nem lenne hátrány számunkra. Anya mégsem szeretné.

A védekezés az én hibám volt. Kiszakadt a gumi, felelőtlenek voltunk.

2013. febr. 16. 13:11
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
60%
Vetesd el vagy add örökbe. Tanulj, aztán húzz el dolgozni. Keress egy normális férfit, aki nem ilyen felelőtlen. Aztán majd, ha felnősz és megtudod, hogy mi is az az ÉLET, akkor vállalj gyereket. Ne csodálkozz, hogy anyád nem akarja, tudja előre, hogy neki kéne felnevelnie azt a gyereket, mert egy 17 éves kislány, aki annyira felelőtlen, hogy nem megy el 72 órás tablettáért sem, az a gyermekét sem tudja felelősségteljesen felnevelni.
2013. febr. 16. 13:51
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Persze cukik a babák... de azért 17 évesen szerintem is felelőtlenség lenne megtartani.

Párod szakítana veled, ha nem tartanád meg?

Amúgy meg akár bulizós vagy, akár nem, szerintem most ne tartsátok meg és majd sok-sok év múlva majd lesz tervezett gyereketek. Addig meg tudsz tanulni, dolgozni, karriert építeni és saját lábra állni.

2013. febr. 16. 13:55
 13/42 anonim ***** válasza:
76%
Nem a szüleid nyakára kellene gyereket szülni. Oké, hogy lenne pénzetek, de ez nem csak erről szól!
2013. febr. 16. 13:58
 14/42 anonim ***** válasza:
27%

Tudom hogy más volt régen mint most, de gondolkozzunk csak el azon, a mi édesanyáink mikor is szültek minket?? 17vagy18 édes mindegy.

Miért vetetné el mikor szeretné, szeretnék???? Így alakult, viseli a következményeket, felelősséget vállal érte, és megpróbálják a tőlük telhető módon felnevelni. Nem törvényszerű hogyha egy 17éves lány szül egy kisbabát csak a buli jár a fejébe, nem lehet elképzelni hogy fel van nőve? Környezetembe kapásból fel tudok három olyan nőt sorolni aki már harminchoz közelít, de olyan mint egy tizenéves, sőt!

Én sajnos nagyon sok babát veszítettem el, igaz a természet akarta úgy, na de hogy erőszakkal egy egészséges kisbabát?

Kívánom a legjobbakat, és döntsetek úgy, ahogy a nektek a legjobb!! Az apuka már felnőtt ember, nem egy tini srác, tehát miért ne??????

2013. febr. 16. 14:00
 15/42 anonim ***** válasza:
78%
Talán mert nem tudja eltartani saját pénzből? Talán mert még ő maga is gyerek? Aztán sorba áll a segélyért, amit az én pénzemből vesz el az állam!
2013. febr. 16. 14:06
 16/42 anonim ***** válasza:
73%
Ja, persze, anyáink is fiatalon szültek, és tisztességesen fel is neveltek! Most meg meglehet nézni a tini anyukákat, isznak, drogoznak, a gyerek meg egész nap lepasszolva a nagyiknak.
2013. febr. 16. 14:09
 17/42 anonim ***** válasza:
71%
Ja és persze mind szentül hiszi, hogy nem így lesz!
2013. febr. 16. 14:11
 18/42 anonim ***** válasza:
80%
Igen 50 éve még 17 évesen szültek. 50 éve még egy szobában laktak a szülők öt gyerekkel, azelőtt meg a nő a férfi tulajdona volt. Igen, akkor is felnőttek a gyerekek, mivel nem halt ki az emberiség, de hál istennek azért mostanra ezen túljutottun
2013. febr. 16. 14:17
 19/42 anonim ***** válasza:
54%

Miért kell már elítélni???

Nekem volt egy osztálytársam, 17évesen szült! (16 évesen esett teherbe). Eltitkolta a szülei elől az egészet, 6hónapos volt mikor kiderült. Természetesen megszülte. Apuka sehol, először tagadta, végül elvállalta, de nem voltak együtt, egy kóbor numera volt.

A lány a szüleivel élt. Ennek 14éve

MOST:::: két gyermekes boldog anyuka. Van egy szerető férje, aki ugyan úgy szereti az első gyerkőcöt is mint a sajátját. A lány dolgozik, a férj is, gyerekek család rendben, nincsenek gondjaik.

Látjátok minden megoldható. Nem kell a kérdezőt azonnal lehúzni a wc-n csak a kora miatt!! Miért kell minden 17évesről azt gondolni hogy felelőtlen? Meg ilyen, meg olyan, meg csak a buli, meg a pia, meg a csavargás????

Gondolkozzatok már egy csöppet!!!! És amikor mi voltunk fiatalok, milyen xar volt, hogy az idősebbek ugyanilyen előítéletesek voltak velünk szemben, mint most mi a kérdezővel???? Persze marha könnyen elfelejtünk dolgokat, és könyebb pálcát törni a másik felett!!

Kérdező ha te az én lányom lennél, biztos megoldanánk úgy, hogy mindenkinek jó legyen!!!

2013. febr. 16. 14:24
 20/42 anonim ***** válasza:
58%

Az egy dolog, hogy régen "anyáink" fiatalon szültek, de akkoriban nagyon más volt a rendszer, mint a mostani, felesleges ezzel előhozakodni. még csak nem is 50 éve, hanem bőven 100 évvel ezelőtt volt az "divat", azóta rengeteg minden változott. Azt meg nem tudhatjuk,hogy a kérdező mennyire érett az anyaságra.

Kérdező! Anyukád nem eröltetheti rád az abortuszt, ha te nem akarod, de azért jólgondold ezt át, és figyelembe kéne venned a szüleid véleményét, hiszen velük élsz, őket is érinti, hiszen tőlük várnád a segítséget, támogatást. Egy gyermek nagy felelősség, lemondással jár, nem csak abból áll, hogy jaj de aranyos, öltöztetgetem, pelenkázgatom, gagyarászok neki. És hiába vagytok jómódúak, azért a szüleid dolgoztak meg, és nem te, az unokájukat nem nekik kéne eltartani, és felnevelni.

Ha meg akaod tartani, akkor azt úgy, hogy a lehető legnagyobb mértékben a sajátlábadra állsz. A párod is akarja a babát?

2013. febr. 16. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!