Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 éves vagyok és terhes....

17 éves vagyok és terhes. Anyám nem akarja megtartani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem, de jómódúak vagyunk egy baba nem lenne hátrány számunkra. Anya mégsem szeretné.

A védekezés az én hibám volt. Kiszakadt a gumi, felelőtlenek voltunk.

2013. febr. 16. 13:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%

És erre most mit írjunk? Ad örökbe, és egy pár öröké hálás lesz érte.

Mi van az apával?

2013. febr. 16. 13:18
 2/42 anonim ***** válasza:
37%
Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél. Ha az apja is és Te is egyöntetűen azt válasszátok, hogy családot alapítotok, akkor akár anyukáddal szembefordulva is tegyétek meg. Ha meg korainak tartod/félsz/nem akarod, akkor irány az abortusz. Ennyi.
2013. febr. 16. 13:19
 3/42 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy nem lenne hátrány számunkra?? Fel tudnád nevelni szülői segítség nélkül?
2013. febr. 16. 13:20
 4/42 anonim ***** válasza:
91%
Halgass anyádra! Tudja miről beszél! a gyerekvállalás nem csak pénz kérdés! fel is kell nevelni amire elég kicsi az esély hogy 17évesen képes lennél persze nem lehetetlen de egy gyerek 17 évesen igenis hátrány számodra!!!!
2013. febr. 16. 13:26
 5/42 anonim ***** válasza:
34%

Fizikálisan is kényszeríteni lehet egy 17évest a szülőknek hogy abortáljon? Erre kellene valami jogszabályt keresni.

Másrészt, ha a pároddal úgy döntötök hogy megtartjátok, és szeretnétek "valahogy" felnevelni, akkor nagykorúsíthatod magad házzaságkötés céljából, de sajna ehhez is szülői hozzájárulás kell.

De ha megszületne, már biztos nem lenne ellenvetése a szüleidnek.

2013. febr. 16. 13:28
 6/42 anonim ***** válasza:
96%
Az én lányom is megtartotta a babát, még nem volt 18 éves mikor megszülte. Én is elleneztem, az apja is. Meg akarta tartani. Mondtam, hogy jó, de levelőzőn csinálja tovább a sulit, ha a kicsi két éves lesz kerítünk neki munkát, lakhat külön, a lakásunkban, így albérletet nem fizet, de ennyi. Nem fogjuk tartani. Szerintem azt hitte, hogy viccelünk, majd "megpuhulunk" Most 22 éves, minden baja, menne bulizni, ahelyett hogy két éve dolgozik reggel 8tól 4ig, utána rohan a gyerekért az oviba. Alig várja, hogy hétvégén lehozza a kicsit pár órára. Mi is megtehetnénk hogy továbbra is tartjuk őket, de nem fogjuk. Felneveltünk 2 gyereket, az unokánkat nem fogjuk, nem a mi dolgunk.
2013. febr. 16. 13:37
 7/42 A kérdező kommentje:
A párom is szeretné, ő már idősebb (27 éves)
2013. febr. 16. 13:37
 8/42 anonim ***** válasza:
80%
És ki a jómódú? A párod vagy a szüleid? Mert, ha a párod, akkor szüld meg és neveljétek fel!
2013. febr. 16. 13:45
 9/42 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem 17 évesen arra se szüljön, hogy a párjának van pénze. 30 évesen 5 év együttélés után lehet arra hivatkozni, hogy ketten el tudják tartani együtt, vagy megbízni a férfiban, de ilyen idős korban felelőtlenség.

Ugyan mióta vagytok együtt kedves kérdező? Max egy éve?

2013. febr. 16. 13:48
 10/42 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk az a pasi sem semmi, aki gyereket csinál 27 éves fejjel, egy 17 éves lánynak!
2013. febr. 16. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!