Úgy néz ki terhes vagyok, a párom nem akarja megtartani, de én igen. Tanácsok?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, párom 32. Úgy néz ki összejött a baba... Ő el akarja vetetni, de én nem vagyok hajlandó. A pénzügyi helyzetünkre hivatkozik, de szerintem ez akkor sem megoldás! Egy ember életét elvenni csak a pénz miatt? Én inkább majd akkor nem eszem, de a gyerekemet nem fogom megöletni...2012. jún. 26. 13:43
1/31 anonim válasza:
hát szerintem 2 választásod van.első:megtartod de akkor lehet egyedül kell felnevelned. második:elveteted és együtt maradtok. de én biztos nem vetetném el
2/31 A kérdező kommentje:
Nekem a baba fontosabb, mint egy férfi... Lehet ezért sokan megköveznek, de f.szt(bocsánat) bárhol találok, de a gyermekemet nem adom egy férfi miatt..
2012. jún. 26. 13:50
3/31 anonim válasza:
Tartsd meg, állj ki a baba mellett, hidd el ő is meg fog enyhülni...
Ő még nem szereti, nem érzi gyereknek(csak egy kis sejtnek látjas), de később hidd el meg fog változni!!!!!
Ha elveteted szerintem a kapcsolatotok is rá fog menni, nem beszélve Rólad!!
Tarts ki és szerintem meg lesz a jutalmad!!! :)
4/31 anonim válasza:
Ez nagyon nehez kerdes. Szomoru ha igy gondolkodik de hatalmas hibat követnel el ha elvetetned miatta. Ismerek lanyokat akik megtartottak volna de a parjuk rabeszelte öket az abortuszra es azota is banjak, legtöbbnek sose lett utana babaja. Meg fiatal vagy es befolyasolhato, de ez egy olyan komoly döntes, hogy hatarozottnak kell lenned. Persze h nem akarja, ferfibol van, de nem kizart h nemsokara ujjongani fog az örömtöl. Szerintem elsöre sok ferfi reagal igy, aztan hozzaszoknak a gondolathoz. Ha köti az ebet a karohoz akkor lehet h a kapcsolatotok veget fogja jelenteni. Csaladod meletted allna szerinted, tudnanak tamogatni?
5/31 A kérdező kommentje:
ma megmondtam neki a véleményem, hogy nem érdekel akarja e vagy sem, ő "csak" megcsinálta, de nem ő fogja a testében kihordani, nem ő fog reggelente hányni, nem ő fogja szoptatni... Így szerintem őneki semmi joga beleszólni, ha nem akarja, akkor tűnjön el az életemből, de nem fogom megölni a kedvéért!
2012. jún. 26. 13:57
6/31 A kérdező kommentje:
Családom biztosan mellettem lenne, ebben biztos vagyok.
2012. jún. 26. 13:58
7/31 anonim válasza:
Akkor megvan a valasz. Azert remeljük valtozni fog a velemenye.
8/31 A kérdező kommentje:
de nem értem őt, fél éve még sírt hogy ő mennyire szeretne már gyereket. Most annyira gyűlölöm, hogy egy időre biztosan hazaköltözöm.
2012. jún. 26. 14:26
9/31 anonim válasza:
Nem az ö testeben van, nem ö az anyja, neki jelenleg egy dolog ami megvaltoztatja a jelenlegi kenyelmes eletet. Egesz egyszerüen fel, ne iteld el ezert, legy türelmes vele hiszen te is ezt fogod varni töle amikor majd minden bajod lesz es nyaggatni fogod. Neked se esne jol ha akkor magadra hagyna. Most kell vele foglalkozni mert kesöbb nem lesz ra idöd.
10/31 anonim válasza:
mi is így voltunk, csak fiatalabbak vagyunk. mi végülis átszámolgattuk hogy mire mennyi jár, mit lehet kihozni és a végén én nyertem, maradt a picur :) beszélj vele, nézz utána milyen támogatásokat kaphatsz és milyen összegben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!