Úgy néz ki terhes vagyok, a párom nem akarja megtartani, de én igen. Tanácsok?
10-es vagyok
én 19 vagyok, párom 21. még nincs 2 év munkaviszonyom így jár kb. 40.000-45.000 forint a picire (gyes+családi), egyszeri anyasági támogatás, ez kb. 60-65E forint. nem sok, de a pici költségeit fedezi, plusz van félretett pénz, így az érkezésére abból meg lehet venni a holmijait
"Nekem a baba fontosabb, mint egy férfi... Lehet ezért sokan megköveznek, de f.szt(bocsánat) bárhol találok"
Ugyan Kérdező, miért köveznének meg... én mindösszesen férfiként sajnálom a párod, hogy csak egy ilyen nő jutott neki, akinél csak x-edik lehet a sorban... nekem a párom az első a kapcsolatban (nem egy istenség, nem az anyám, nem önmagam, és nem is egy embrió) és remélhetőleg ez kölcsönös... hát a párod meg a jelek szerint megszívta, nem maradt beleszólási joga, hogy szülő legyen-e vagy nem.
"Egy gyerek összehozásához 2 ember kell."
Általában... bár vannak egyéb variációk is:)
Viszont az "összehozás" az a biológiai véletlen, és nem egyenlő a döntéssel. A döntés az összehozás után jön...
"És nekem is fontosabb lesz a gyerekem a páromnál, ez nálam így természetes." - ezt se helyeslem, de egy gyerek döntően más helyzet már, mint egy embrió... itt szerintem az "egyformán fontos" az OK. Bár szerintem, amikor a szülészeten beüt a gigakrach, és elhangzik az "anyát vagy a gyerekét" ott minden ép lelkű ember (99%) a társát választja, nem az újszülöttet. Amit ilyen kérdéseknél némely csajok írnak, az egyenesen hátborzongató, még jó, hogy a biológia alapvetően lehetetlenné teszi, hogy ezt a kérdést a nőnek tegyék fel, mert pont abban bízhatnánk a legkevésbé, akiben a legközelebbi hozzátartozóként a legjobban kellene...
"Majd rájössz te is hogy a pasik milyenek..." - köszi, 48 éve gyakorlom a "pasiságot":)))
Meg tudod, azért galád módon érdekelne annak a pszichológiai kísérletnek az eredménye, hogy ha Kérdezőhöz hasonló mentalítású hölgyekkel eljátszanánk azt szüléskor, hogy "anyát vagy gyerekét?" és erre a férfi a Kérdezőhöz hasonlóan közölné, hogy "természetesen a gyereket, az az én vérem, p**t találok ezerszám", akkor az előzőleg ekként nyilatkozó nő mit szólna? Korrektül elcsendesedve várná a véget, mert hát "a gyerek az első"? Vagy elkezdene végre gondolkodni, hogy mit is beszélt előzőleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!