Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem a babát 1 napja,...

Nem érzem a babát 1 napja, hivjam az orvost?

Figyelt kérdés
A 20. Héttől eddig minden nap éreztem. Mi lehet az oka? Meddig várjak még? 26 hkm
2013. febr. 14. 17:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
remélem nincs gond
2013. febr. 14. 18:15
 22/35 anonim ***** válasza:
uh, tuti elmetek a kórházba...jaj, szegény, remélem minden rendben van velük...
2013. febr. 14. 18:16
 23/35 anonim ***** válasza:

drukkolok!!

(én irtam a telefonálást,én ha mentem is a kórházba akkor is elötte felhivtam a dokit)

2013. febr. 14. 18:20
 24/35 anonim ***** válasza:

Remélem a kérdező már elment a kórházba.

Ilyenkor a szzülészetre célszerű besétálni, mert minden szülészeten van szívhanghallgató eszköz. Voltam hasonló szituban, felhívtam az orvosom, azt mondta, irány az első szülészet. Bemenetel után 5 perc alatt megnézték a szívhangot, szerencsére az rendben volt. UH-on is megnéztem, de arra várnom kellett 1 órát. [Szent Imre, 2006]

2013. febr. 14. 18:21
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát nagyon úgy látszik, hogy a kóla sem jött be:(
2013. febr. 14. 18:38
 26/35 anonim ***** válasza:
nagyon remélem, hogy nincs semmi baj
2013. febr. 14. 18:40
 27/35 A kérdező kommentje:
Huh köszi mennyien irtatok.. Vmitől megmozdult :) kòla, csoki, ének, tusolás. Egesz nap dolgoztam, sokat keményedek, lehet csak egy kis nyugira volt szükseg es fekvésre. Azert figyelem tovább. Az a baj h más segitségét pl.orvos, kòrhàz nem szivesen veszem igénybe ha nem muszáj. Köszi még 1x a biztatást
2013. febr. 14. 18:44
 28/35 anonim ***** válasza:
:D jaj de örülök:)
2013. febr. 14. 18:46
 29/35 anonim ***** válasza:
juj de jó :-) pihenj mostmár akkor. Vigyázz magadra
2013. febr. 14. 18:48
 30/35 anonim ***** válasza:
Igaz ezt a módszer a harmincadik héttől ajánlják, de talán arra is jó, hogy megfigyeld, hogy mozog-e: Bal oldalunkon feküdve, kezünket a pocakra téve kell számolni a mozgást. Vannak olyan kis huncut babák is, akik a kéz érintésére teljesen megnyugszanak és leállnak a mocorgással, ilyen esetekben persze ne használjuk a kezünket. Minden mozgás számít. A kis feszengéstől kezdve a sorozatrúgásokig minden. 1 óra alatt legalább 10 mozgást éreznünk kell (fiatalabb babánál ezt nem kell olyan szigorúan venni), ha ettől kevesebb, azt feltétlenül jelezzük az orvosnak védőnőnek, lehet, hogy valami történt odabent.
2013. febr. 14. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!